The Coalition: Ημερομηνίες για τα Tech Tests του Gears 5!

    Η καναδική The Coalition, η θυγατρική των Xbox Game Studios που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του Gears 5, ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τα Gears of War Technical Tests του πολυαναμενόμενου third-person…

    G5_TT4
    Η καναδική The Coalition, η θυγατρική των Xbox Game Studios που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του Gears 5, ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τα Gears of War Technical Tests του πολυαναμενόμενου third-person shooter! Συγκεκριμένα, η πρώτη δοκιμαστική περίοδος για το "Versus Multiplayer" του παιχνιδιού θα ξεκινήσει στις 19 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιουλίου, ενώ η δεύτερη θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 29 του ίδιου μήνα. Το pre-download θα ανοίξει στις 17 Ιουλίου, με το αποτύπωμα της εγκατάστασης να αγγίζει τα 15GB. Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σας στα Technical Tests του Gears 5 είναι είτε η προπαραγγελία του παιχνιδιού (φυσική ή ψηφιακή κόπια) είτε μία ενεργή σύνδρομή στο Xbox Game Pass/Xbox Game Pass Ultimate για Xbox One ή PC, προκειμένου να αποκτήσετε το πολυπόθητο Beta Key. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, τα Technical Tests θα περιλαμβάνουν τα εξής:
    • Arcade: Μία νέα - ακόμα πιο φονική - προσέγγιση, σε ό,τι αφορά το Versus Mode.
    • Escalation: Tο κορυφαίο Mode του Gears επιστρέφει καλύτερο από ποτέ.
    • King of the Hill: To γνωστό Multiplayer Mode του Gears of War, με ό,τι συνεπάγεται αυτό (βλ. Annex).
    Ως συμμετέχοντες, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και δύο νέα χαρακτηριστικά του τίτλου:
    • Bootcamp: Ένα νέo Training Mode, κατά τη διάρκεια του οποίου θα μπορείτε να εξοικειωθείτε με τα skills αλλά και τα νέα mechanics του παιχνιδιού.
    • Tour Of Duty: Ξεκλειδώνει ένα αποκλειστικό Tester Weapon Skins (το οποίο μπορείτε να κρατήσετε), ενώ αν ολοκληρώσετε και τα τρία Medals θα λάβετε κι ένα αποκλειστικό Tester Banner, το οποίο θα συνοδεύει το χαρακτήρα σας στο Gears 5.
    Παράλληλα, αποκαλύφθηκαν και οι απαιτήσεις συστήματος για τους κατόχους PC, τις οποίες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα: Το Gears 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One/Windows PC στις 10 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνεται στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του!