STALKER 2: Θα περιλαμβάνει το δικό του Metaverse με NFT [UPDATE]

    Metahumans στην καρδιά του Τσέρνομπιλ! Το STALKER 2: Heart of Chernobyl το οποίο κυκλοφορεί στις 28 Απριλίου 2022 θα περιλαμβάνει NFT, σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης GSC Game World. Οι παίκτες θα…

    Stalker-2-image-2
    Metahumans στην καρδιά του Τσέρνομπιλ! Το STALKER 2: Heart of Chernobyl το οποίο κυκλοφορεί στις 28 Απριλίου 2022 θα περιλαμβάνει NFT, σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης GSC Game World. Οι παίκτες θα μπορούν να κατοικήσουν στον κόσμο του παιχνιδιού ως “metahuman”. Δηλαδή ένας NPC (non playable character) που θα έχει τα χαρακτηριστικά τους. Η GSC Game World συνεργάζεται με την DMarket, μια πλατφόρμα που ειδικεύεται στα NFT. Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain ώστε τα μέλη της κοινότητάς να έχουν κυριότητα ενός κομματιού του κόσμου. Τον Ιανουάριο του 2022 ανοίγουν οι δημοπρασίες για όσους θέλουν να γίνουν “metahumans” στον κόσμο του STALKER 2. Οι νικητές των δημοπρασιών θα πρέπει να μεταβούν στα studio της εταιρίας ανάπτυξης και με την χρήση τεχνολογιών σάρωσης προσώπου και χαρακτηριστικών, θα ενσωματωθούν μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού ως χαρακτήρες. Θα υπάρξουν και άλλα αντικείμενα ως NFT στο STALKER 2, αλλά η GSC Game World δεν έκανε περεταίρω δηλώσεις. Είναι γεγονός πως τα Non Fungible Tokens έχουν κινήσει το ενδιαφέρον της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών και εταιρίες όπως η Ubisoft αλλά και ο Peter Molyneaux έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να τα ενσωματώσουν σε μελλοντικά projects.

    [UPDATE]

    Μετά από την τεράστια κατακραυγή της κοινότητας του STALKER 2 αλλά και γενικότερα του gaming κοινού, η GSC Game World απέσυρε ολοκληρωτικά τα σχέδια για ενσωμάτωση οποιουδήποτε τύπου NFT στον τίτλο. Η ανακοίνωση του Studio στο Twitter, αναφέρει: Αγαπητοί Stalkers, Σας ακούμε. Βασιζόμενοι στο feedback που λάβαμε, πήραμε την απόφαση να ακυρώσουμε οτιδήποτε έχει σχέση με NFT στο STALKER 2. Το συμφέρον των fans και των παικτών είναι η πρώτη προτεραιότητα της ομάδας. Φτιάχνουμε αυτό το παιχνίδι για να το απολαύσετε εσείς – όποιο και αν είναι το κόστος. Εφόσον νοιάζεστε, μας νοιάζει και εμάς. Με αγάπη, GSC Game World Team https://twitter.com/stalker_thegame/status/1471620399997886472?s=20 Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!