See you soon! | Νέο PlayStation® Showcase στις 24 Μαΐου!

    Με επίσημη ανακοίνωση της Sony Interactive Entertainment (SIE), το επόμενο PlayStation® Showcase αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Μαΐου (23:00 τοπική). Σύμφωνα με τον Sid…

    PlayStation-Showcase-Main
    Με επίσημη ανακοίνωση της Sony Interactive Entertainment (SIE), το επόμενο PlayStation® Showcase αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Μαΐου (23:00 τοπική).
    Σύμφωνα με τον Sid Shuman (Senior Director, SIE Content Communications), η παρουσίαση θα διαρκέσει λίγο παραπάνω από μια ώρα, εστιάζοντας σε τίτλους για το PlayStation® 5 και το PlayStation® VR2, οι οποίοι βρίσκονται υπό ανάπτυξη από κορυφαία στούντιο από όλο τον κόσμο. Αναμένεται να δούμε αρκετές νέες δημιουργίες από τα PlayStation Studios™, καθώς και συναρπαστικά παιχνίδια από «third-party» συνεργάτες και ανεξάρτητους (indie) δημιουργούς. Το PlayStation® Showcase θα μεταδοθεί ζωντανά από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του PlayStation σε YouTube και Twitch, την επόμενη Τετάρτη. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!