See You In Hell-A: Official Launch Trailer για το Dead Island 2!

    Ένας θανατηφόρος ιός εξαπλώνεται στο Los Angeles, μετατρέποντας τους κατοίκους του σε αδηφάγα ζόμπι. Η πόλη έχει τεθεί σε καραντίνα και ο στρατός έχει αποσυρθεί. Δαγκωμένοι, μολυσμένοι, αλλά κάτι…

    Dead-Island-2-OT-Main
    Ένας θανατηφόρος ιός εξαπλώνεται στο Los Angeles, μετατρέποντας τους κατοίκους του σε αδηφάγα ζόμπι. Η πόλη έχει τεθεί σε καραντίνα και ο στρατός έχει αποσυρθεί. Δαγκωμένοι, μολυσμένοι, αλλά κάτι παραπάνω από άνοσοι, μαθαίνετε να αξιοποιείτε το ζόμπι μέσα σας.
    [embed]https://player.vimeo.com/video/817211744[/embed] Μόνο εσείς, και μια χούφτα άλλοι Slayers που τυχαίνει να είναι ανθεκτικοί στο παθογόνο, κρατάτε το μέλλον του Λος Άντζελες (και της ανθρωπότητας) σε ισορροπία. Καθώς αποκαλύπτετε την αλήθεια πίσω από το ξέσπασμα της επιδημίας, θα ανακαλύψετε την αλήθεια για το ποιος —ή τι— είστε. Επιβιώστε, εξελιχθείτε, σώστε τον κόσμο – άλλη μια μέρα στο Los Angeles! [caption id="attachment_97969" align="alignnone" width="800"] © 2023 PLAION GmbH/Deep Silver Dambuster Studios[/caption] Επιλέξτε ανάμεσα σε 6 χαρισματικούς Slayers και προσαρμόστε πλήρως τις ικανότητές τους με το ολοκαίνουργιο σύστημα δεξιοτήτων μας, επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίζετε τις παραμέτρους στιγμιαία και να δοκιμάζετε τα πιο άγρια και θανατηφόρα builds. Το Dead Island 2 προσφέρει συναρπαστικές αποστολές, ένα ζωντανό καστ χαρακτήρων και μια συναρπαστική ιστορία που θα σας βυθίσει σε αυτό το διεστραμμένο σύμπαν. Με μια χαοτική λειτουργία συνεργασίας για έως και τρεις παίκτες, μπορείτε να παρατείνετε τη διαμονή σας στο Los Angeles για ένα πολύ μεγάλο (και αιματηρό) ταξίδι. Ο τίτλος της Deep Silver Dambuster Studios κυκλοφορεί στις 21 Απριλίου για PS5™, PS4™, Xbox Series X|S, Xbox One και PC (Epic Games Store).
    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!