Save The Date: THQ Nordic Digital Showcase στις 12 Αυγούστου!

    Με μία αιφνιδιαστική ανάρτησή της στο Twitter, η THQ Nordic (Embracer Group) ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής του 2ου ετήσιου Digital Showcase. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου…

    THQN-AUG22-Show-Main
    Με μία αιφνιδιαστική ανάρτησή της στο Twitter, η THQ Nordic (Embracer Group) ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής του 2ου ετήσιου Digital Showcase.
    Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου του 2022 (22:00 τοπική) και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά, μέσω των επίσημων καναλιών επικοινωνίας της εταιρείας σε YouTube, Twitch και Steam. «Θα ανακοινώσουμε νέα παιχνίδια και θα σας προσφέρουμε ενημερώσεις για τίτλους που έχουν ήδη ανακοινωθεί προηγουμένως. Ποια παιχνίδια ακριβώς ή ποιος θα είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής εξακολουθούν να είναι άκρως απόρρητα, αλλά θα λάβετε υποδείξεις όταν πλησιάζουμε σε αυτήν την ημερομηνία. Παρ' όλα αυτά να είστε έτοιμοι για τα πάντα - από έντονο, σκούρο και τραχύ έως κάτι ανοιχτόχρωμο, πολύχρωμο και απλά διασκεδαστικό! Αν θέλετε να ξεκινήσετε νωρίτερα, μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το τι κάνουν οι φίλοι μας από την HandyGames. Η ίδια διαδικασία, όπως κάθε χρόνο! Οι δημιουργοί περιεχομένου σε όλο τον κόσμο, οποιουδήποτε μεγέθους, καλούνται να συμμετάσχουν σε co-stream της παρουσίασης στις 12 Αυγούστου μέσα από τα δικά τους κανάλια. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε ή εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, απευθυνθείτε στη διεύθυνση: contentcreators@thqnordic.com» Εδώ να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της περσινής εκδήλωσης (THQ Nordic 10th Anniversary) για τη 10η επέτειο του Αυστριακό εκδότη βιντεοπαιχνιδιών είχαμε την παρουσίαση των Destroy All Humans! 2: Reprobed, SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake, Jagged Alliance 3, Outcast 2 – A New Beginning, Expeditions: Rome, ELEX II και MX vs ATV Legends. Φέτος, ωστόσο, περιμένουμε με ανυπομονησία την έλευση ενός νέου Darksiders. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!