Rise from Dust: Gameplay Reveal Trailer για το Atlas Fallen!

    Focus Entertainment και Deck13 Interactive έδωσαν στη δημοσιότητα το Gameplay Reveal Trailer του νέου fantasy action-RPG Atlas Fallen, η κυκλοφορία του οποίου είναι προγραμματισμένη για τις 10…

    Atlas-Fallen-Main
    Focus Entertainment και Deck13 Interactive έδωσαν στη δημοσιότητα το Gameplay Reveal Trailer του νέου fantasy action-RPG Atlas Fallen, η κυκλοφορία του οποίου είναι προγραμματισμένη για τις 10 Αυγούστου.

    Το συναρπαστικό «Rise from Dust», όπως ονομάζεται το κλιπ, μας δίνει μία πρώτη γεύση από τις έντονες συγκινήσεις που μας περιμένουν στο Atlas Fallen, καθώς θα αντιμετωπίζουμε θρυλικά πλάσματα με υπερδυνάμεις, σε ένα ηρωικό ταξίδι μέσα από μια ποικιλία από περιβάλλοντα που κόβουν την ανάσα! Γλιστρώντας μέσα στα ερημικά τοπία ενός απέραντου — καλυμμένου με άμμο — κόσμου, καλούμαστε να εξερευνήσουμε αρχαία ερείπια και να ξεθάψουμε τα μυστήρια και τα μυστικά μιας ξεπεσμένης κοινωνίας, να πολεμήσουμε έναν διεφθαρμένο θεό και μυθικά τέρατα, χάρη στη θεϊκή δύναμη ενός όπλου που αλλάζει μορφή. «Ξεκλειδώνοντας» ισχυρές δεξιότητες, μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας μοναδικό στυλ κινήσεων και να αναδειχθούμε στον πρωταθλητή που θα απελευθερώσει τους ανθρώπους του Άτλαντα. Το Atlas Fallen κυκλοφορεί στις 10 Αυγούστου για PlayStation® 5, Xbox Series X|S και PC. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!