Return to Monkey Island: O Ron Gilbert επιστρέφει με νέο τίτλο!

    Σίκουελ των δύο πρώτων point-and-click graphic adventure The Secret of Monkey Island και Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge, το Return to Monkey Island αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022! Το…

    RTMI-2022-Main
    Σίκουελ των δύο πρώτων point-and-click graphic adventure The Secret of Monkey Island και Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge, το Return to Monkey Island αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022!
    Το Return to Monkey Island αναπτύσσεται από την Terrible Toybox του Ron Gilbert, σε συνεργασία με την Devolver Digital και την Lucasfilm Games. Το τρέιλερ της ανακοίνωσης δεν αποκαλύπτει τίποτα απολύτως για την πλοκή (ή τους λόγους για τους οποίους συμφώνησε ο Gilbert για να δημιουργήσει έναν ακόμα τίτλο Monkey Island μετά από τόσα χρόνια), ωστόσο, αναφέρει ότι πρόκειται να ακολουθήσει τα γεγονότα του Monkey Island 2: LeChuck's Revenge - άρα προφανώς δεν έχει σχέση με το Tales of Monkey Island (2009) της Telltale Games, το τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Ο δημιουργός των Maniac Mansion, The Secret of Monkey Island, Monkey Island 2: LeChuck's Revenge και πολλών άλλων θρυλικών τίτλων υπογράφει το σενάριο και το σχεδιασμό του πολυαναμενόμενου follow-up, έχοντας στο πλευρό του τον game programmer/designer Dave Grossman (LucasArts, Telltale Games). Ο Gilbert παραδέχθηκε ότι εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο εγχείρημα «με άκρα μυστικότητα» εδώ και δύο χρόνια. Η ιστοσελίδα του Return to Monkey Island είναι «live» αλλά δυστυχώς δεν προσφέρει καμία επιπλέον πληροφορία (όπως π.χ. τις πλατφόρμες στις οποίες πρόκειτα να κυκλοφορήσει). A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!