Resident Evil 4 Remake: Νέα Story και Extended Gameplay Trailers!

    Το Resident Evil Showcase επεφύλασσε νέες πληροφορίες και Story/Extended Gameplay Trailers για το επερχόμενο Resident Evil 4 Remake, ενώ αποκαλύφθηκαν και τα περιεχόμενα των ειδικών εκδόσεων του…

    Resident-Evil-4-REM-Main
    Το Resident Evil Showcase επεφύλασσε νέες πληροφορίες και Story/Extended Gameplay Trailers για το επερχόμενο Resident Evil 4 Remake, ενώ αποκαλύφθηκαν και τα περιεχόμενα των ειδικών εκδόσεων του τίτλου (Deluxe Edition/Collector’s Edition).
    Διατηρώντας την ατμόσφαιρα και την ουσία του αυθεντικού τίτλου, ο οποίος κυκλοφόρησε το 2005, το Resident Evil 4 Remake θα προσφέρει εκσυγχρονισμένο gameplay και μια επανασχεδιασμένη ιστορία με λεπτομερή γραφικά, μεταφέροντάς μας για άλλη μία φορά στον σκοτεινό κόσμο των Los Illuminados, όπου η ζωή και ο θάνατος, ο τρόμος και η κάθαρση διασταυρώνονται. Πέρασαν έξι χρόνια από τη βιολογική καταστροφή στο Raccoon City. Ο Leon S. Kennedy, ένας από τους επιζώντες του περιστατικού, έχει στρατολογηθεί ως πράκτορας που αναφέρεται απευθείας στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Με την εμπειρία πολλαπλών αποστολών στην πλάτη του, ο Leon στέλνεται για να σώσει την κόρη του προέδρου, Ashley Graham, που απήχθη. Ακολουθεί τα ίχνη της σε ένα απομονωμένο χωριό, σε μία περιοχή της Ισπανίας, όπου κάτι δεν πάει καλά με τους χωρικούς. Και κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία μίας τολμηρής διάσωσης, στην εξαντλητική φρίκη της οποίας καλούμαστε να γίνουμε μάρτυρες. [caption id="attachment_89803" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © CAPCOM[/caption] Παράλληλα, η Capcom αποκάλυψε και τις δύο ειδικές εκδόσεις του τίτλου, την Resident Evil 4 Deluxe Edition και την Resident Evil 4 Collector’s Edition. Εκτός από το παιχνίδι, η πρώτη έκδοση περιλαμβάνει ένα DLC Pack με στολές και όπλα, αξεσουάρ, ένα χάρτη και άλλο έξτρα ψηφιακό περιεχόμενο. Η δεύτερη έρχεται σε ειδική συλλεκτική συσκευασία, η οποία περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο της πρώτης, ένα συλλεκτικό SteelBook, ένα art book, μία αφίσα, το OST σε ψηφιακή μορφή και μία φιγούρα του πρωταγωνιστή, Leon S. Kennedy. [caption id="attachment_89804" align="alignnone" width="1000"] Image Credit: © CAPCOM[/caption] Το Resident Evil 4 θα κυκλοφορήσει για PlayStation© 4, PlayStation© 5, Xbox Series X|S και PC στις 24 Μαρτίου του 2023, ενώ οι προπαραγγελίες ξεκινούν από σήμερα. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!