Razer @ E3 2021: Οι πιο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις

    Μπορεί η Ε3 να είναι αφιερωμένη στους επερχόμενους τίτλους, αλλά δεν λείπουν και τα gaming περιφερειακά απ’ την γιορτή! Η παρουσίαση της Razer είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους PC Gamers, αφού οι…

    razer-E3-banner
    Μπορεί η Ε3 να είναι αφιερωμένη στους επερχόμενους τίτλους, αλλά δεν λείπουν και τα gaming περιφερειακά απ’ την γιορτή! Η παρουσίαση της Razer είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους PC Gamers, αφού οι μεγαλύτερες ανακοινώσεις της αφορούν περιφερειακά αλλά και το νέο laptop της.
    • Razer Blade 14

    https://youtu.be/hh0aJusncI0 Στην καρδιά του νέου laptop Razer Blade 14 βρίσκεται ο AMD Ryzen 5900HX 8 πυρήνων, αρχιτεκτονικής ΖΕΝ 3, 1ΤΒ SSD, 16GB RAM, ενώ υπάρχει επιλογή οθόνης μεταξύ 1080p (FHD) και 1440p (2Κ), στα 120Hz και συμβατότητα με G-Sync και AMD Freesync Premium. Επίσης υπάρχει μια τεράστια επιλογή από υποσυστήματα γραφικών από την Nvidia που περιλαμβάνουν RTX 3060, RTX 3070 και RTX 3080. Θα υπάρχει υποστήριξη HDMI 2.1 για υποστήριξη εξωτερικών οθονών μέχρι 4Κ/120Hz.
    • Razer Raptor 27

    https://youtu.be/fqY1fWwGPOw To Razer Raptor 27 είναι ένα gaming monitor 27” με ρυθμό ανανανέωσης που αγγίζει τα 165Hz. Φέρει την πιστοποίηση ΤΗΧ, επειδή μπορεί να αναπαράγει το 95% του εύρους χρώματος DCI-P3. Αυτό σημαίνει πως η συγκεκριμένη οθόνη είναι κανή να παράξει φοβερά υψηλή ποιότητα εικόνας. Υποστηρίζει LED φωτισμό Chroma Light και είναι συμβατό με Nvidia G-Sync και AMD Freesync Premium.
    • Razer USB-C 130W GaN Charger

    Το τρίτο σημαντικό προϊόν είναι ένας φορτιστής συνολικής ισχύος 130W. Διαθέτει 2x 100W USB-C και 2x 18W USB-A υποδοχές. Επιτρέπει γρήγορη φόρτιση ακόμα και όταν όλες οι υποδοχές σε χρήση, ενώ είναι αρκετά μικρότερος από παρόμοιους φορτιστές άλλων κατασκευαστών.
    • Η μάσκα Project Hazel… θα ξεκινήσει να διατίθεται!

    https://youtu.be/Z8vbeXluCEY Πριν κάποιους μήνες είχαμε μιλήσει ξανά για την «πιο cool μασκα» που η Razer θέλει να φέρει στην αγορά. Στο τελευταίο τέταρτο του 2021 θα ξεκινήσει να πωλείται σε μικρές περιορισμένες ποσότητες. Ελπίζοντας πάντα πως ο κόσμος θα έχει επανέλθει σε κάποιο ποσοστό στην κανονικότητα μέχρι τότε… Ε3 2021: διάβασε όλες τις επίσημες ανακοινώσεις στο Plaisio Blog!