PS5: Δείτε τα μεγέθη των ELDEN RING & Horizon Forbidden West

    Ποιος από τους δύο τίτλους φιλοδοξεί να «ροκανίσει» το αποθηκευτικό μέσο της κονσόλας σας; To PlayStation Game Size έχει την απάντηση! Πληροφορίες σχετικά με τα μεγέθη εγκατάστασης των ELDEN RING και…

    ELDEN-Horizon-Main
    Ποιος από τους δύο τίτλους φιλοδοξεί να «ροκανίσει» το αποθηκευτικό μέσο της κονσόλας σας; To PlayStation Game Size έχει την απάντηση!
    Πληροφορίες σχετικά με τα μεγέθη εγκατάστασης των ELDEN RING και Horizon Forbidden West έχει ο λογαριασμός PlayStation Game Size, χρήσιμες για όσους σκοπέυουν να... καθαρίσουν τους δίσκους τους, προκειμένου να υποδεχθούν τους δύο μεγάλους και πολυαναμενόμενους ΑΑΑ τίτλους. Συγκεκριμένα, το νέο εγχείρημα της FromSoftware - το οποίο φέρει την υπογραφή των Hidetaka Miyazaki και George R. R. Martin - θα χρειάζεται περίπου 44.472 GB αποθηκευτικού χώρου (χωρίς το Day One Patch), με το preload να ξεκινάει στις 23 Φεβρουαρίου, δύο μέρες νωρίτερα από το κανονικό λανσάρισμα του τίτλου. Παράλληλα, ο επερχόμενος τίτλος των Guerrilla Games/Sony Interactive Entertainment, συνέχεια της συναρπαστικής περιπέτειας της Aloy στη δυστοπική Αμερική του μακρινού μέλλοντος, θα χρειαστεί περίπου 96.350 GB αποθηκευτικού χώρου (χωρίς το Day One Patch), με το preload να ξεκινάει στις 11 Φεβρουαρίου. Το ELDEN RING θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Όσοι αποκτήσουν την έκδοση του παιχνιδιού για PlayStation 4 ή Xbox One θα έχουν δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης (στην αντίστοιχη έκδοση) για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς. Το Horizon: Forbidden West θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2022 αποκλειστικά για τo PlayStation, ενώ όσοι το αγοράσουν στο PlayStation 4 θα μπορούν να το αναβαθμίσουν στην έκδοση του PlayStation 5 χωρίς επιπλέον κόστος. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!