Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl στην κορυφή των UK Boxed Charts!

    Κατακτώντας τις δύο πρώτες θέσεις των UK Boxed Charts, τα Pokémon Brilliant Diamond (Νο.1) και Shining Pearl (Νο.2) είχαν το καλύτερο λανσάρισμα μέχρι στιγμής για το 2021, σε ό,τι αφορά το Nintendo…

    PBDSP-UK-Charts-Main
    Κατακτώντας τις δύο πρώτες θέσεις των UK Boxed Charts, τα Pokémon Brilliant Diamond (Νο.1) και Shining Pearl (Νο.2) είχαν το καλύτερο λανσάρισμα μέχρι στιγμής για το 2021, σε ό,τι αφορά το Nintendo Switch.
    Remakes των τίτλων που κυκλοφόρησαν το 2006 για το Nintendo DS από την ιαπωνική ILCA, κατάφεραν να «εκθρονίσουν» από την στην κορυφή της λίστας τα Call of Duty®: Vanguard και FIFA 22. Στην τρίτη θέση φιγουράρει το Battlefield 2042 της EA, με το 50% των πωλήσεων να προέρχονται από το PlayStation 5, το 20% από το PlayStation 4, το 17% από το Xbox One και το 13% τα Xbox Series X|S. Αξίζει να σημειωθεί πως το λανσάρισμα του νέου Battlefield κατέγραψε πτώση 49% συγκριτικά με τον προκάτοχο του, Battlefield V (2018). Σε σύγκριση με άλλες βασικές κυκλοφορίες Pokémon στο Switch, οι εναρκτήριες πωλήσεις εμφανίζονται μειωμένες κατά 26% σε σχέση με τα Sword & Shield, τα οποία κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο του 2019. Ωστόσο, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 13% σε σχέση με τα Let's Go Eevee και Let's Go Pikachu, τα οποία κυκλοφόρησαν ξανά τον Νοέμβριο του 2018. Συγκεκριμένα, οι 10 πρώτοι τίτλοι των UK Boxed Charts (UK Interactive Entertainment/GfK μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου) διαμορφώθηκαν ως εξής: 1. Pokémon Brilliant Diamond (νέα είσοδος) 2. Pokémon Shining Pearl (νέα είσοδος) 3. Battlefield 2042 (νέα είσοδος) 4. Call of Duty: Vanguard 5. FIFA 22 6. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales 7. Mario Kart 8: Deluxe 8. Far Cry 6 9. Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl Double Pack (νέα είσοδος) 10. Just Dance 2022 Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!