PlayStation Wrap-Up: Ζήστε ξανά τις κορυφαίες gaming εμπειρίες σας από το 2022!

    Το 2022 έφερε πολλές νέες περιπέτειες, χώρες για εξερεύνηση, φίλους και εχθρούς. Είτε επιλέξατε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο εξερευνώντας τα εννέα βασίλεια με τον Kratos και τον Atreus είτε…

    2022-PSWU-1
    Το 2022 έφερε πολλές νέες περιπέτειες, χώρες για εξερεύνηση, φίλους και εχθρούς. Είτε επιλέξατε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο εξερευνώντας τα εννέα βασίλεια με τον Kratos και τον Atreus είτε επιλέξατε να περιηγηθείτε σε έναν μοναδικό δυστοπικό κόσμο ως αδέσποτη γάτα, ξαναζήστε αυτές τις στιγμές παιχνιδιού και γιορτάστε τη χρονιά σας με το 2022 Wrap-Up του PlayStation!

    Από σήμερα και έως τις 13 Ιανουαρίου του 2023 (υπό την προϋπόθεση ότι είστε κάτοχος PS4™ και PS5™) θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να μοιράζεστε τις καλύτερες gaming στιγμές σας, όπως τον αριθμό των κερδισμένων τροπαίων, τον αριθμό των παιχνιδιών που παίξατε, τις συνολικές ώρες που «επενδύσατε» και τον αριθμό των τίτλων που λάβατε από το PlayStation® Plus (αν είστε συνδρομητές). Τα στατιστικά στοιχεία θα συνεχίσουν να ενημερώνονται μέχρι το τέλος του 2022, οπότε καλό θα ήταν να τα ελέγξετε ξανά με την έλευση του νέου έτους.

    Παράλληλα, θα μπορείτε να θαυμάσετε τα στατιστικά που επιτεύχθηκαν συλλογικά από την παγκόσμια κοινότητα του PlayStation το 2022, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των Thunderjaws που «έπεσαν» στο Horizon Forbidden West, των συνολικών μιλίων που διανύθηκαν στο Gran Turismo 7 και του συνολικού αριθμού των... τσεκουριών που πετάχτηκαν στο God of War Ragnarök. Στο τέλος της εμπειρίας 2022 Wrap-Up θα λάβετε μια Summary Card την οποία μπορείτε να μοιραστείτε και να συγκρίνετε με άλλους παίκτες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα εδώ. Αλήθεια, ποιο ήταν το παιχνίδι που παίξατε περισσότερο; Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!