PlayStation Plus: Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι του Οκτωβρίου!

    Ο Adam Michael (Senior Manager of Game Services Content, SIE) ανακοίνωσε μέσω του PlayStation Blog τους τίτλους που θα απολαύσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus κατά τον δεύτερο μήνα…

    PSPlus-OCT21-Main
    Ο Adam Michael (Senior Manager of Game Services Content, SIE) ανακοίνωσε μέσω του PlayStation Blog τους τίτλους που θα απολαύσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus κατά τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου, ξεκινώντας από τις 5 Οκτωβρίου.
    Hell Let Loose | PS5

    Εμπνευσμένο από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, το multiplayer shooter Hell Let Loose της αυστραλιανής Black Matter συνδυάζει επικές μάχες 100 παικτών (50v50) με ένα μοναδικό resource-based RTS-inspired meta-game, όπου οι Commanders κατευθύνουν τη ροή της μάχης και συντονίζουν τα in-game abilities που επηρεάζουν την πορεία της ομάδας προς τη νίκη.

    Επιλέξτε μία από τις 14 διαφορετικές κλάσεις - κάθε μία εξοπλισμένη με τα δικά της αυθεντικά όπλα, οχήματα και εξοπλισμό - και αντιμετωπίστε τους εχθρούς σας σε ένα δυναμικά μεταβαλλόμενο πεδίο μάχης*.
    PGA Tour 2K21 | PS4
    Αποδείξτε ότι έχετε ό, τι χρειάζεται για να γίνετε πρωταθλητής του FedExCup. Ξεκινήστε την καριέρα σας στο PGA Tour 2K21*, διεκδικήστε βραβεία και εξοπλισμό, αντιμετωπίστε φίλους ή τους καλύτερους παίκτες του κόσμου σε τοπικούς και διαδικτυακούς αγώνες. Δημιουργήστε το δικό σας παίκτη και προσαρμόστε τον εξοπλισμό του. Στη συνέχεια δημιουργήστε το δικό σας Clubhouse, σχεδιάζοντας και «τρέχοντας» ολοκληρωμένες σεζόν και τουρνουά, προσαρμοσμένα στους δικούς σας κανόνες.
    Mortal Kombat X | PS4
    O «bone-crunching beat' em up» τίτλος της αμερικανικής NetherRealm Studios δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις: ισχυρό ρόστερ, ανασχεδιασμένη εμπειρία παιχνιδιού, cutscenes κινηματογραφικού επιπέδου και για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς κάθε χαρακτήρας διαθέτει μία σειρά από διαφορετικά fighting styles, προσφέροντας ένα εκτεταμένο φάσμα στρατηγικής και διαχείρισης - τόσο σε Story όσο και σε Versus Mode. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers! * Το online multiplayer απαιτεί συνδρομή PS Plus, τα τέλη επαναλαμβάνονται μέχρι να ακυρωθούν και ισχύουν περιορισμοί ηλικίας. Πλήρεις όροι: play.st/PSPlusTerms.