PlayStation Indie Spotlight: Μια ματιά στα επερχόμενα PlayStation Indie Games

    A short hike, Oxenfree 2, Hades και άλλα πολλά σε PlayStation 4 και PlayStation 5! Η Sony έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει 7 indie games τα οποία θα έρθουν μέσα στους επόμενους…

    psindies
    A short hike, Oxenfree 2, Hades και άλλα πολλά σε PlayStation 4 και PlayStation 5! Η Sony έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει 7 indie games τα οποία θα έρθουν μέσα στους επόμενους μήνες στο PlayStation 5 και το PlayStation 4. https://youtu.be/Lf_lC69ZQhw
    • A Short Hike

    https://youtu.be/xL1UEDE_Jfw Το A Short Hike είναι μια σύντομη χαριτωμένη open-world περιπέτεια ενός πουλού που πάει για μια βόλτα στο βουνό. Κυκλοφορεί από το 2019 στο PC και έρχεται το φθινόπωρο στο PlayStation 4 και PlayStation 5.
    • Hades

    https://www.youtube.com/watch?v=4O9OjywwM1I Στις 13 Αυγούστου, οι παίκτες κόνσολών PlayStation 4 και PlayStation 5 μπορούν να απολαύσουν το πολυβραβευμένο Hades στην αγαπημένη τους κονσόλα. Πρόκειται για ένα roguelike dungeon crawler με πρωταγωνιστή τον Ζαγρέα, τον γιό του Άδη που προσπαθεί να δραπετεύσει από τον Κάτω Κόσμο.
    • Sol Cresta

    https://youtu.be/L5BsIw9fV3E Πρόκειται για το Sequel των Moon Cresta και Terra Cresta, το Sol Cresta είναι ένα arcade shooter που θυμίζει κλασσικά παιχνίδια arcade όπως το Ikaruga. Στο Sol Cresta μπορείς να συνδέσεις το σκάφος σου με αυτά των συμμάχων και να κάνεις διάφορους σχηματισμούς για να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς. Στο τιμόνι της παραγωγής είναι ο Hideki Kamiya (ο δημιουργός της Bayonetta) και στην μουσική ο Yuzo Koshiro που έντυσε μουσικά τα παιχνίδια Streets of Rage του Sega Mega Drive!
    • Axiom Verge 2

    https://www.youtube.com/watch?v=EOlpRihgMZA Το πρώτο Axiom Verge είναι ένα metroidvania μας έπιασε εξ’ απήνης το 2016 όταν κυκλοφόρησε, με την εκπληκτική ατμόσφαιρά του αλλά και το γεγονός πως ο δημιουργός του, ο Thomas Happ, το έφτιαξε ολομόναχος. Το Axiom Verge 2 έρχεται στο PlayStaion 4 και Playstation 5 και διαθέτει δύο κόσμους που θα κληθείς να εξερευνήσεις.
    • Oxenfree 2: Lost Signals

    https://youtu.be/LH8dYVPVxfM Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα indies του 2021 έρχεται στις κονσόλες PlayStation! Το νέο παιχνίδι θα διαθέτει νέους χαρακτήρες αλλά και μια νέα ιστορία που εκτυλίσσεται με τους παίκτες να παίρνουν τον ρόλο του Riley Poverly ο οποίος ερευνά περίεργα ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα.
    • Wytchwood

    https://youtu.be/c_PVRoY8PDE Ανάλαβε τον ρόλο μιας μάγισσας που τα έκανε όλα θάλασσα και δεν θυμάται πως, βυθίζοντας τον κόσμο στο σκοτάδι. Η όλη περιπέτεια ξεκινάει σε ένα νησί που είναι εμπνευσμένο από κλασσικά παραμύθια και ο σκοπός είναι να μαζέψεις υλικά για να κάνεις δημιουργήσεις διάφορα ξόρκια.
    • Carrion

    Το Carrion έρχεται επιτέλους στο PlayStation 4 μέσα στο 2021! Ο τίτλος κυκλοφόρησε στο PC το 2020 και βάζει τους παίκτες στον ρόλο μιας άμορφης εξωγήινης μάζας που επιτίθεται σε ανθρώπους σε ένα τεράστιο σύμπλεγμα δωματίων και αεραγωγών. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο Metroidvania στο οποίο η απειλή είσαι εσύ. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!