Πάρε μέρος στο επίσημο Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Balkans Spring Cup!

    Κατάκτησε την δόξα και έπαθλα στο online τουρνουά των βαλκανίων Mario Kart 8 Deluxe. Τα Βαλκάνια θα μυρίζουν καμένο λάστιχο αυτήν την Κυριακή 17 Απριλίου στις 12:00 όταν όλοι θα συναντηθούν για τη…

    MicrosoftTeams-image (6)
    Κατάκτησε την δόξα και έπαθλα στο online τουρνουά των βαλκανίων Mario Kart 8 Deluxe. Τα Βαλκάνια θα μυρίζουν καμένο λάστιχο αυτήν την Κυριακή 17 Απριλίου στις 12:00 όταν όλοι θα συναντηθούν για τη δόξα και τα έπαθλα. Άδραξε την ευκαιρία και φτάσε στην κορυφή του Seasonal Circuit Balkans που διεξάγεται σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο. Οι 3 καλύτεροι «οδηγοί» θα απολαύσουν τα λάφυρα της νίκης εφόσον επιστρέψουν από τις πίστες με 2000 My Nintendo Gold Points έκαστος. Ακόμα καλύτερα: Οι καλύτεροι των Βαλκανίων θα λάβουν το νέο συναρπαστικό σετ στολής του Seasonal Circuit. Το Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Balkans Spring Cup θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου στις 12:00 μ.μ. Για να λάβεις μέρος στο τουρνουά:
    • Πήγαινε στο Online Menu του Mario Kart Deluxe 8.
    • Επέλεξε “Τουρνουά” και στη συνέχεια ”Εύρεση μέσω κωδικού”
    • Τέλος, βάλε τον κωδικό του τουρνουά: 1009-9770-0139
    Δήλωσε το ενδιαφέρον σου για το event: στο επίσημο Facebook Event  Όροι και Προϋποθέσεις: εδώ. Μην ξεχάσεις να κάνεις share στα social media με το #seasonalcircuitbalkans Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!