Παρακολουθήστε ζωντανά τα 40th Golden Joystick Awards!

    Για μία ακόμα χρονιά τα Golden Joystick Awards θα τιμήσουν τους τίτλους αλλά και τους δημιουργούς που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της παγκόσμιας gaming κοινότητας, όπως εσείς τους ψηφίσατε! Οι…

    40thGJA-Main-2
    Για μία ακόμα χρονιά τα Golden Joystick Awards θα τιμήσουν τους τίτλους αλλά και τους δημιουργούς που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της παγκόσμιας gaming κοινότητας, όπως εσείς τους ψηφίσατε!
    Οι παρουσιαστές της βραδιάς, Troy Baker και Laura Bailey (ο Joel και η Abby από το The Last of Us™ Part II), θα μας κρατήσουν παρέα με νέες ανακοινώσεις και αποκλειστικά game trailers, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα ονόματα των νικητών. Εκτός από τις «κλασικές» κατηγορίες (όπως Best Storytelling, Best Visual Design, Ultimate Game of the Year) η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει και δύο νέες διακρίσεις - Best Game Trailer και Best Early Access Launch. Η 40η τελετή βράβευσης των Golden Joystick Awards (aka People’s Gaming Awards) θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω TwitchYouTube και GamesRadar+ στις 22.00 (τοπική), ωστόσο μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και από τον παρακάτω player: