Ό,τι είδαμε στο The Future Games Show Powered by Mana!

    Με οικοδεσπότες τους Denise Gough και Doug Cockle (Yennefer και Geralt από το The Witcher 3), το The Future Games Show Powered by Mana έφερε στο προσκήνιο πολλά νέα Reveal/Gameplay/Date Trailers και…

    FGSbyMANA-JUN22-Main
    Με οικοδεσπότες τους Denise Gough και Doug Cockle (Yennefer και Geralt από το The Witcher 3), το The Future Games Show Powered by Mana έφερε στο προσκήνιο πολλά νέα Reveal/Gameplay/Date Trailers και αποκαλύψεις για μια συναρπαστική ποικιλία επερχόμενων τίτλων!
    Εάν δεν μπορέσατε να παρακολουθήσετε το σόου, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της GamesRadar, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Συγκεντρώσαμε σε μια λίστα με όλους τους τίτλους που προβλήθηκαν κατά τη διάρκειά του, καθώς και τις πληροφορίες που τους συνόδευαν, ώστε να κρατήσετε τις απαραίτητες... σημειώσεις. Το σόου ξεκίνησε με το Gameplay Trailer (παγκόσμια πρεμιέρα) του φουτουριστικού co-op FPS/real-time base-builder Outpost της Κινεζικής Lightning Games, η πλοκή του οποίου φέρνει τους παίκτες αντιμέτωπους με ορδές δολοφονικών ρομπότ. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα για PC.
    LUTO | Gameplay Trailer (PS, PC)
    Στη συνέχεια, πήραμε μια γεύση από την ψυχολογική εμπειρία τρόμου της Ισπανικής Broken Bird Games, LUTO, όπου οι παίκτες είναι παγιδευμένοι σε ένα σπίτι γεμάτο φαντάσματα. Το LUTO θα κυκλοφορήσει το 2022 για PlayStation και PC.
    Nightingale | Gameplay Trailer (PC)
    Ο πρώην Γενικός Διευθυντής της BioWare, Aaryn Flynn, ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το σύστημα Realm Cards από το Nightingale, τον επερχόμενο βικτωριανό fantasy/survival τίτλο της Inflexion Games. Το Nightingale θα διατεθεί αρχικά μέσω Early Access (PC) το 4ο τρίμηνο του 2022.
    Tray Racers | Gameplay Trailer (PC, Nintendo Switch)
    Παγκόσμια πρεμιέρα και για την Bit Loom Games, η οποία αποκάλυψε το online multiplayer Tray Racers: έναν τίτλο αγώνων όπου οι παίκτες κάνουν τολμηρά κόλπα και διασχίζουν αχανή ερημικά τοπία γεμάτα με εμπόδια. Το Tray Racers αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023. Η Βρετανική Kwalee του David Darling CBE (πρώην CEO της Codemasters) προσέφερε ενημερώσεις για τους επερχόμενους PC/console τίτλους Wildmender (2023), Die by the Blade (2022), Scathe (31 Αυγούστου 2022) και Robobeat (2023). Ακολούθησε το Gameplay Trailer του Morbid Metal, στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο εντυπωσιακών οπλισμένων με κοφτερές λεπίδες πολεμικών μηχανών. Ο character/action τίτλος - ο οποίος αναπτύχθηκε από ένα και μόνο άτομο - αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα για PC. Η Βρετανική Hugecalf Studios ανακοίνωσε ​​ότι το arcade-style sports racing Turbo Golf Racing θα διατεθεί μέσω Early Access στις 4 Αυγούστου. Μια δοκιμαστική έκδοση (ενεργή από 11 έως 20 Ιουνίου) είναι ήδη διαθέσιμη στο Steam και στο Xbox. Ακολούθησε το «developer presentation» της Out of the Blue Games (Call of the Sea) για το επερχόμενο - εμπνευσμένο από το Truman Show - American Arcadia, δίνοντας στους θεατές περισσότερες πληροφορίες για το νέο της πόνημα. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα για PC και κονσόλες. Η Πολωνική Movie Games ανακοίνωσε ότι το Alaskan Truck Simulator έρχεται σε PC και κονσόλες το 4ο τρίμηνο του 2022. Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στα παγωμένα τοπία της Αλάσκας, υπάρχει ήδη μια δοκιμαστική έκδοση του τίτλου στο Steam. Ακολούθησε το Gameplay Trailer του first-person adventure The Entropy Centre, όπου οι παίκτες καλούνται να λύσουν γρίφους γυρίζοντας πίσω τον χρόνο. Για να το πετύχουν αυτό χρησιμοποιούν μια ισχυρή συσκευή, η οποία λειτουργεί και ως «talking companion». Έρχεται σε PC και κονσόλες το 2022.
    Games from Ukraine | Future Games Show June 2022
    Ακολούθησε μια ειδική παρουσίαση με επίκεντρο την απίστευτη δουλειά των Ουκρανών προγραμματιστών, με συνεντεύξεις από δημιουργούς και gameplay από τίτλους που δημιουργήθηκαν υπό εξαιρετικές και ασυνήθιστες συνθήκες:
    • Puzzles for Clef - Weasel Token
    • Zero Losses - Marevo Collective
    • This Rain Will Never End - Marginal Act
    • Farlanders - Andriy Bychkovskyi
    • Through the Nightmares - Sandman Team
    Από το Τελ Αβίβ, η Happy Juice Games αποκάλυψε πως το εμπνευσμένο από το Gravity Falls Lost in Play είναι έτοιμο να φέρει το point-and-click platforming gameplay του σε PC και Nintendo Switch στις 10 Αυγούστου του 2022. Ο χαλαρωτικός προσομοιωτής παρασκευής μπύρας της Βρετανικής Auroch Digital σας δίνει τη δυνατότητα να παρασκευάσετε την τέλεια μπύρα. Θα πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας χώρο, να τον εξοπλίσετε και να ξεκινήσετε τις δικές σας συνταγές - αξιοποιώντας μια τεράστια γκάμα συστατικών. Μετατρέψτε το πάθος, την ακρίβεια και την προετοιμασία σε πρόοδο - δηλώστε συμμετοχή σε διαγωνισμούς, εκπληρώστε αιτήματα εργασίας, ξεκλειδώστε καλύτερο εξοπλισμό και αυξήστε τη φήμη σας ως Brewmaster. Έρχεται σε PC και κονσόλες το 2022, ενώ μία δοκιμαστική έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη στο Steam. Η παρουσίαση της Σουηδικής Dimfrost Studio είχε ως επίκεντρο το puzzle platformer Bramble: The Mountain King, έναν τίτλο εμπνευσμένο από τη σκανδιναβική λαογραφία. Οι προγραμματιστές της μας επέτρεψαν να ρίξουμε μία πιο προσεκτική ματιά στην ιστορία του Näcken, ενώ μας ενημέρωσαν ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα σε PC και κονσόλες. Άλλη μία παγκόσμια πρεμιέρα: η Movie Games αποκάλυψε ένα κινηματογραφικό τρέιλερ, καθώς και μερικά αποσπάσματα από το gameplay του mob tactics τίτλου Enemy of the State, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες στα μέσα του 2024. Στη συνέχεια, οι οικοδεσπότες μεταφέρθηκαν στο Virtual Show Floor, περπατώντας ανάμεσα σε εικονικά booths, σχετικά με τους παρακάτω τίτλους. Έρχονται όλοι με δοκιμαστικές εκδόσεις στο Steam, τις οποίες θα βρείτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα «Future Games Show Steam» για να τις δοκιμάσετε:
    • The Tarnishing of Juxtia
    • ORX
    • A Twisted Tale
    • Power Chord
    • Reptilian Rising
    • Potion Permit
    • Once Upon A Jester
    • Bail or Jail
    • Melatonin
    Επιστρέφοντας στην κανονική ροή του προγράμματος, μια ακόμη παγκόσμια πρεμιέρα ακολούθησε, αυτή τη φορά με τη μορφή του Sunday Gold από την Team 17, ενός βάναυσου point-and-click turn-based adventure που διαδραματίζεται σε μια δυστοπική πόλη. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC το 2022.
    Do Not Open | Trailer
    Οι Nox Noctis και Quasar Dynamics μας έδωσαν την ευκαιρία να τσεκάρουμε τον virtual reality horror puzzle/adventure τίτλο Do Not Open, ο οποίος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS VR (PS4/PS5) το 2022. Νέο Platforms Reveal Trailer για το FPS/hack-and-slash Bright Memory Infinite της Κινεζικής FYQD Studio, το οποίο κυκλοφορεί ήδη σε PC και σύντομα θα κυκλοφορήσει σε PlayStation, Xbox και Nintendo Switch. Το Gameplay Trailer της Kumi Souls Games αποκάλυψε πως το The Last Faith είναι στην ουσία ένα pixelated gothic horror soulslike/metroidvania με αέρα από... Bloodborne! Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες το 2022.
    Team 17 Games Montage | Future Games Show June 2022
    Στη συνέχεια, ρίξαμε μια ματιά σε μια σειρά από τρέχοντα και επερχόμενα παιχνίδια της Team 17:
    • Thymesia
    • Autopsy Simulator
    • The Unliving
    • Ship of Fools
    • Sunday Gold
    • Sweet Transit
    • Batora: Lost Haven
    • The Knight Witch and Killer Frequency
    Το ανεξάρτητο Γαλλικό στούντιο Splashteam παρουσίασε ένα Narrated Trailer για το Tinykin, μία μικροσκοπική Pikmin-esque περιπέτεια η οποία έρχεται σε PC, PlayStation, Xbox και Nintendo Switch στις 30 Αυγούστου του 2022. Τη σκυτάλη πήραν οι 505 Games και Draw Distance με το Serial Cleaners, οι οποίες μέσα από το Release Date Reveal παρουσίασαν τους playable χαρακτήρες του τίτλου, με τη βοήθεια των οποίων θα μπορείτε να προσφέρετε υπηρεσίες... καθαρισμού. Έρχεται σε PC και κονσόλες στις 22 Σεπτεμβρίου του 2022. Το χάος στη μεταφορά αποσκευών και μια ποικιλία από αεροδρόμια έρχεται να μας παρουσιάσει το true-to-life AirportSIM των MS GAMES/MK STUDIOS. Η άφιξη ενός αεροσκάφους στην πύλη είναι το τέλος του ταξιδιού του και η έναρξη των καθηκόντων του πληρώματος εδάφους. Η υποδοχή επιβατών, η εκφόρτωση αποσκευών, ο ανεφοδιασμός μεγάλων αεροσκαφών - εκεί που τελειώνει μια δουλειά, αρχίζει μια άλλη! Θα κυκλοφορήσει σε PC και Xbox το 2023. Ακολούθησε το Ones To Watch Montage, κάνοντας μια ειδική αναφορά στην Yaza Games, την ομάδα πίσω από το ink-based strategy Inkulinati. Οι τίτλοι που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του μοντάζ είναι:
    • Fuelled Up
    • Dinkum
    • Multiversus
    • Mythbusters: The Game
    • Shadows of Doubt
    • Last Time I Saw You
    • Instinction
    • Beyond Sunset
    Οι κατασκευαστές των Machinarium και Botanicula - Amanita Design - παρουσίασαν ένα εκπληκτικό Gameplay Trailer για το Phonopolis, ένα νέο hand-crafted adventure φτιαγμένο από... χαρτόνι, όπου οι παίκτες καλούνται να λύσουν ευφάνταστους γρίφους σε έναν παιχνιδιάρικο κόσμο. Το multiplatform Phonopolis βρίσκεται υπό ανάπτυξη και αν θέλετε, μπορείτε να το προσθέσετε στο wishlist του Steam. Ακολούθησε το Gameplay Trailer για το pixel-art metroidvania Being and Becoming της Ichthys, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την ιστορία του εν λόγω subterranean roguelike. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε PC. Το Gameplay/Story Trailer του Arctic Awakening αναδεικνύει νέες λεπτομέρειες από τον... παγερό survival/adventure τίτλο της GoldFire Studios. Όσο ειρωνικό και αν ακούγεται, ο άτυχος πρωταγωνιστής συνοδεύεται από ένα ομιλών ρομπότ. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Mac και κονσόλες το 2023. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το Gameplay Trailer για το F1® Manager 2022 της Frontier Developments, το οποίο περιλαμβάνει συστήματα και στιγμιότυπα από το εν λόγω management sim. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 25 Αυγούστου, με την κυκλοφορία του τίτλου σε PC, PlayStation και Xbox.
    Divine Knockout | Gameplay Trailer (PC, Console)
    Ένας ολοκαίνουργιος brawler από την Hi-Rez Studios: το Gameplay Trailer για το Divine Knockout προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της σόου, προσφέροντας μία πρώτη γεύση από το γρήγορο παιχνίδι και τα chibi γραφικά του. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε PC και κονσόλες. Gameplay Trailer και για το Planet of Lana, το πανέμορφο adventure/platformer της Σουηδικής Wishfully Studios που ακολουθεί τις περιπέτειες ενός νεαρού κοριτσιού και του συντρόφου της σε άγνωστη περιοχή. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC και Xbox το 2022. Το open-world action-adventure των Toybox, White Owls και Now Production εξυπηρετεί ως sequel και prequel για το Deadly Premonition: The Director’s Cut. Η ιστορία διαδραματίζεται στη σημερινή Βοστώνη, όπου αποδεικνύεται ότι ο ειδικός πράκτορας του FBI Francis York Morgan θα πρέπει να επανεξετάσει μια υπόθεση που πίστευε ότι είχε λυθεί το 2005. Γυρίστε πίσω στο χρόνο στην αμερικανική πόλη Le Carré της Λουιζιάνα και αποκαλύψτε τα θαμμένα μυστήρια της άλλοτε αυτής ειρηνικής πόλης. Το Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise της Ιαπωνικής Rising Star Games είναι ήδη διαθέσιμο για PC (Steam). Εκτός από τα όμορφα στιγμιότυπα, το Gameplay Trailer για το αξιολάτρευτο musical adventure Snufkin: Melody of Moominvalley αποκάλυψε ότι η μουσική επένδυση του τίτλου θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το θρυλικό Ισλανδικό συγκρότημα Sigur Rós. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες το 2023. Η τελευταία «επίσημη» αποκάλυψη αφορούσε το Pokemon-esque Palworld, το νέο FPS παιχνίδι της Pocketpair από την Higashigotanda της Ιαπωνίας, όπου οι παίκτες καλούνται να δημιουργήσουν, να εκπαιδεύσουν και να χρησιμοποιήσουν μυστηριώδη (τύπου Pokémon) πλάσματα, προκειμένου να επιβιώσουν σε έναν αδίστακτο κόσμο. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022. Το «One More Thing» του The Future Games Show Powered by Mana ήταν φυσικά το Gameplay Trailer του in-development horror shooter ILL. Βασισμένα στην Unreal Engine 5, τα αποσμάτα που παρακολουθήσαμε θα μπορούσαν κάλλιστα να ήταν βγαλμένα από την κινηματογραφική ταινία επιστημονικής φαντασίας τρόμου The Thing (1982) του John Carpenter: σκοτεινοί διάδρομοι, άφθονο αίμα, διαμελισμένα κορμιά, άψυχα σώματα, μεταλλαγμένα όντα και τερατουργήματα με πλοκάμια, τα οποία προσπαθούν να ικανοποιήσουν την όρεξή τους για ανθρώπινη σάρκα... Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!