Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις του THQ Nordic Digital Showcase 2022

    Χάσατε το THQ Nordic Digital Showcase 2022 και θέλετε να μάθετε όλες τις εξελίξεις γύρω από τα Outcast 2, Jagged Alliance 3, Gothic, τους νέους τίτλους της εταιρείας αλλά και την επιστροφή του Alone…

    THQN-DSAUG22-Main
    Χάσατε το THQ Nordic Digital Showcase 2022 και θέλετε να μάθετε όλες τις εξελίξεις γύρω από τα Outcast 2, Jagged Alliance 3, Gothic, τους νέους τίτλους της εταιρείας αλλά και την επιστροφή του Alone in the Dark; Μην πτοείστε. Συνεχίστε να διαβάζετε!
    Alone in the Dark
    Ναι, ναι, καλά διαβάσατε! Τον «επανασχεδιασμό» του εμβληματικού survival/horror τίτλος της Infogrames, ο οποίος κυκλοφόρησε το 1992 για PC, θα αναλάβει η έμπειρη ομάδα ανάπτυξης της Pieces Interactive. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Mikael Hedberg (Creative Director, Pieces Interactive AB), ο οποίος έγραψε το εκπληκτικό Soma (Frictional Games) και συμμετείχε ενεργά στη δημιουργία των Amnesia: Rebirth, Amnesia: Justine, Amnesia: The Dark Descent και Penumbra: Black Plague. Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στο χρόνο και στο βαθύ νότο της δεκαετίας του 1920, όπου ο θείος της Emily Hartwood έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Μαζί με τον ιδιωτικό ερευνητή Edward Carnby ξεκινά ένα ταξίδι για το Derceto Manor, για να αποκαλύψει τα μυστικά αυτού του μυστηριώδους τόπου και τις συνθήκες εξαφάνισης του συγγενή της. Περίεργοι κάτοικοι, εφιαλτικά βασίλεια, επικίνδυνα τέρατα και τελικά η αποκάλυψη ενός ανερχόμενου κακού. Στη διασταύρωση της πραγματικότητας, του μυστηρίου και της παραφροσύνης, πρόκειται για μια περιπέτεια που θα αμφισβητήσει τις βασικές σας πεποιθήσεις. Ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε, τι θα πιστέψετε και τι θα κάνετε μετά; Το Alone in the Dark θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του.
    Destroy All Humans 2: Reprobed
    Ο εξωγήινος Crypto (ή μάλλον, ο κλώνος του) επιστρέφει και αναζητά εκδίκηση για την ανατίναξη του σκάφους του από την KGB. Ωστόσο, για κακή του τύχη οι παντοδύναμοι Αρειανοί πολεμιστές Blisk - οι μεγαλύτεροι εχθροί των Furon - όχι μόνο δεν έχουν εξαφανιστεί αλλά είναι και οι πραγματικοί άρχοντες της Σοβιετικής Ένωσης. Μεταμφιεσμένος σε άνθρωπο, θα χρειαστεί να διεισδύσει στην κοινωνία, να διαβάσει τα μυαλά άλλων Γήινων για να αποκτήσει απαραίτητες πληροφορίες και να διεισδύσει στην κοινωνία μας. Με το UFO του θα προκαλέσει καταστροφές ευρείας κλίμακας σε όλο τον πλανήτη αλλά και να δημιουργήσει «συμμαχίες» με μέλη από τα είδη που έχει έρθει να υποδουλώσει. Το Destroy All Humans! 2 – Reprobed των THQ Nordic/Black Forest Games θα κυκλοφορήσει σύντομα για PC, PlayStation 5 και Xbox Series S|X.
    Space For Sale
    Με το Space for Sale η ομάδα της Mirage Game Studios σας προσκαλεί να γίνετε μεγαλοοικοπεδούχοι... γαλαξιακών διαστάσεων και να αποκτήσετε, βρε αδερφέ, το δικό σας ηλιακό σύστημα! Με single-player αλλά και online multiplayer mode, αυτό το "hands-on" management sim (όπως το αποκαλούν οι δημιουργοί του) σας επιτρέπει να περιφέρεστε από πλανήτη σε πλανήτη, προκειμένου να ικανοποιήσετε κάθε ανάγκη σχετικά με τα ακίνητα των απαιτητικών εξωγήινων πελατών σας. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα για PC (Steam) αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του.
    Gothic 1 Remake
    Το Gothic 1 Remake της Alkimia Interactive εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως «playable teaser» το 2019 και αποδείχθηκε αρκετά δημοφιλές ώστε η THQ Nordic να δώσει το πράσινο φως για το πλήρες remake του αυθεντικού fantasy-themed aRPG, το οποίο είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2001 (PC) από την Piranha Bytes. Για άλλη μια φορά, οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο ενός καταδικασμένου κρατούμενου, ο οποίος αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας μια δύσκολη και συνάμα επικίνδυνη αναζήτηση σε ένα φανταστικό μεσαιωνικό κόσμο - μόνο που αυτή τη φορά ο τίτλος αξιοποιεί κατάλληλα όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες της βιομηχανίας. Το Gothic αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S (σε κάποιο απροσδιόριστο μελλοντικό χρονικό σημείο).
    Jagged Alliance 3
    Χάος επικρατεί στο Grand Chien, ένα έθνος πλούσιο σε φυσικούς πόρους αλλά βυθισμένο σε εσωτερικές πολιτικές έριδες, όταν ο νεοεκλεγείς πρόεδρος εξαφανίζεται και μια παραστρατιωτική δύναμη, γνωστή ως Legion, καταλαμβάνει τον έλεγχο. Το Jagged Alliance 3 σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από ένα μεγάλο καστ μισθοφόρων – καθένας με τη δική τους μοναδική προσωπικότητα, τις δικές του ιδιαιτερότητες και προσωπικές ιστορίες – προκειμένου να βρεις τον πρόεδρο και να επαναφέρεις την τάξη στη χώρα. Τα turn-based tactics Jagged Alliance και Jagged Alliance 2 κυκλοφόρησαν το 1995 και 1999 αντιστοιχα, για MS-DOS και Windows PC, από τις Madlab Software (1994 - 1996) και Sir-Tech Canada (1999 - 2000), ενώ την ανάπτυξη του τρίτου μέρους έχει αναλάβει η Βουλγαρική Haemimont Games (Surviving Mars, Victor Vran, Tropico Series). Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα για PC (Steam).
    Tempest Rising
    Με το Tempest Rising η Δανική Slipgate Ironworks δείχνει ότι έχει καταφέρει να συλλάβει τη μαγεία των κλασικών τίτλων RTS (real-time strategy) της δεκαετίας του '90 (όπως π.χ. το Command & Conquer) και υπόσχεται έναν συνδυασμό οικοδόμησης και σκληρής μάχης σε ένα εναλλακτικό 1997, όπου η Γη έχει καταστραφεί από πυρηνικό πόλεμο. Στα χαρακτηριστικά του τίτλου περιλαμβάνονται τρεις «playable» φατρίες, καθώς και λειτουργίες για skirmish και multiplayer. To Tempest Rising αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC (Steam).
    Outcast 2 - A New Beginning
    H συνέχεια του «cult classic» action/adventure Outcast (Appeal/Infogrames) επιστρέφει μετά από 22 ολόκληρα χρόνια, καλώντας τον Cutter Slade στον πλανήτη Adelpha. Αναστημένος από τους παντοδύναμους Yods, ο πρώην Navy SEAL επιστρέφει για να βρει τους Talans σκλαβωμένους, τον κόσμο τους απογυμνωμένο από τους φυσικούς του πόρους και το δικό του παρελθόν συνυφασμένο με τις ρομποτικές εισβολικές δυνάμεις. Το μέλλον τους και η σωτηρία του πλανήτη είναι στα χέρια του. Η ομάδα του αυθεντικού Outcast επανενώθηκε για να δημιουργήσει ένα συναρπαστικό κόσμο, γεμάτο επικίνδυνα πλάσματα και το σπίτι των Talans, ενός αρχαίου πολιτισμού του οποίου η μοίρα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη Γη. Θα κυκλοφορήσει σύντομα για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.
    Wreckreation
    To Wreckreation είναι ο πιο πρόσφατος τίτλος της Three Field Studios, την ομάδα ανάπτυξης της οποίας επανδρώνουν πρώην προγραμματιστές της Criterion οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τα Dangerous Golf και Dangerous Driving. Πρόκειται για ένα open-world racer με έμφαση στην ελευθερία και το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους παίκτες, που σημαίνει ότι μπορείτε να εξερευνήσετε, να αγωνιστείτε, να δημιουργήσετε πίστες που αψηφούν τη φυσική εν κινήσει αλλά και να μοιραστείτε τις παράλογες δημιουργίες σας. Θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S τον επόμενο χρόνο.
    Way of the Hunter
    Αυτή η αυθεντική εμπειρία κυνηγιού σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε και να κυνηγήσετε σε μεγάλα περιβάλλοντα ανοιχτού κόσμου στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, να ανακαλύψετε αληθινά ζώα σε όμορφα φυσικά ενδιαιτήματα και χειριστείτε διάφορα - εξαιρετικά ρεαλιστικά - όπλα. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις του ηθικού κυνηγιού, που υποστηρίζεται από μια συναρπαστική ιστορία, ή απλώς απολαύστε το κυνήγι του πλούσιου περιβάλλοντος ελεύθερα. Το Way of the Hunter κυκλοφορεί στις 16 Αυγούστου για Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC.
    AEW: Fight Forever
    Άπειρο ξύλο και τίποτε άλλο! Ο τίτλος της Ιαπωνικής YUKE's συνδυάζει αυτή τη νοσταλγική αίσθηση ενός arcade-wrestler με τους παλαιστές, τους καινοτόμους συνδυασμούς και τις διαδοχικές επιθετικές κινήσεις του All Elite Wrestling. Το AEW: Fight Forever συγκεντρώνει «τους καλύτερους από τα καλύτερους» μέσα από ένα μοναδικό ρόστερ ταλέντων, ενώ παράλληλα προσφέρει Career Mode, Mini Games και πολλά άλλα. Παράλληλα, παρέχει δυνατότητα για single, tag-team, 3-way, 4-way, ladder, Casino Battle Royale, Falls Count Anywhere, Unsanctioned Lights Out, Exploding Barbed Wire Death και online co-op αγώνες Fight Forever with Tag Team, οι οποίοι περιλαμβάνουν ακολουθίες ελιγμών ομάδας που εκτελούνται με απλές εντολές. Διαθέσιμο σύντομα σε PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και Nintendo Switch.
    Stuntfest - World Tour
    Το Stuntfest – World Tour δεν είναι παρά ένας «γλυκός» συνδυασμός αδρεναλίνης μεταξύ racing και extreme sports με έναν μοναδικό μηχανισμό... εκτίναξης. Δεκαοκτώ παίκτες ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον σε ένα elimination-based stunt show μέσω διαφόρων τρόπων παιχνιδιού που καταστρέφουν κυριολεκτικά τα νεύρα. Ο στόχος; Να λάμψουν στη σκηνή και να γίνουν οι νικητές του φεστιβάλ. Οι χαρακτήρες μετατρέπονται σε ζωντανά βλήματα, εκτινάσσονται από τα οχήματα και εκτοξεύονται εκατοντάδες μέτρα στον αέρα. Ο παίκτης διατηρεί τον έλεγχο κατά τους ελιγμούς του χαρακτήρα του ενώ διανύει τεράστιες με απρόβλεπτα εμπόδια. Στον αέρα, ο παίκτης μπορεί να εκμεταλλευτεί ιδιόμορφα gadgets για να φτάσει σε μυστικά shortcuts και να αλλάξει τις πιθανότητες στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Και το καλύτερο: ανάρρωση μετά από ένα άλμα εις ύψος και ξανά μέσα στο επόμενο όχημα! Το Stuntfest – World Tour θα κυκλοφορήσει σύντομα για PC (Steam).
    SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake
    Το αγαπημένο σφουγγάρι όλων - ο Μπομπ Σφουγγαράκης - επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά ο Πάτρικ έχει μεταμορφωθεί σε… μπαλόνι; Οι δύο αγαπημένοι ήρωες συναντούν την μυστηριώδη μάντισσα Κασσάνδρα, η οποία τους δίνει ένα φιαλίδιο γεμάτο δάκρυα γοργόνας. Ο θρύλος ισχυρίζεται πως τα δάκρυα αυτά ικανοποιούν τις ευχές εκείνων που είναι «αγνοί στην καρδιά». Τι μπορεί να πάει στραβά; Ο υπερβολικός ενθουσιασμός των δύο φίλων και η «καταιγίδα» των ευχών που ακολουθεί διαρρηγνύουν το χωροχρονικό φάσμα, απελευθερώνοντας «κοσμικό ζελέ» και ανοίγοντας πύλες προς τους περίεργους Wishworlds. Το SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!