Official Trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για το The Cuphead Show!

    Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα action-packed Official Trailer για την πολυαναμενόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων The Cuphead Show, η οποία βασίζεται στο δημοφιλές run-and-gun 2D shooter της…

    TCS-Main
    Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα action-packed Official Trailer για την πολυαναμενόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων The Cuphead Show, η οποία βασίζεται στο δημοφιλές run-and-gun 2D shooter της Καναδικής Studio MDHR.
    Η νέα κωμική σειρά αφηγείται τις περιπέτειες των ανθρωπόμορφων ηρώων Cuphead, Mugman και Ms. Chalice στον φανταστικό κόσμο των Inkwell Isles. Τις φωνές τους δανείζουν οι Tru Valentino (Cuphead), Frank Todaro (Mugman), Grey Griffin (Ms. Chalice), Joe Hanna (Elder Kettle), Luke Millington-Drake (Devil) και Wayne Brady (King Dice). Διατηρώντας στο ακέραιο την ιδιαίτερη (Fleischer Studios) vintage αισθητική και τον κινηματογραφικό ήχο του βραβευμένου και καλοπουλημένου indie game, θα είναι κατάλληλη για ανηλίκους, ωστόσο τα αστεία θα είναι αρκετά «έξυπνα» για να κρατήσουν και τους μεγαλύτερους σε ηλικία θεατές. [caption id="attachment_76624" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © 1997-2022 Netflix, © 2022 Studio MDHR[/caption] Η CJ Kettler (Carmen Sandiego, The Tick) έχει αναλάβει την παραγωγή για λογαριασμό της King Features Syndicate, όπως και ο Dave Wasson (Mickey Mouse Shorts) για λογαριασμό της Netflix Animation, ενώ οι δημιουργοί του Cuphead – Chad και Jared Moldenhauer – συμμετέχουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί για λογαριασμό της Studio MDHR. Το The Cuphead Show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix στις 18 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις «προκλήσεις» του cupheadcountdown.com, να σώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες «ψυχές» και να αποκτήσετε αποκλειστικό περιεχόμενο για το παιχνίδι!