Official Cinematic Trailer 4K για το καθηλωτικό Hogwarts Legacy

    Live the Unwritten: Avalanche Software και Warner Bros. Interactive Entertainment έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο Cinematic Trailer για το πολυαναμενόμενο aRPG Hogwarts Legacy, η πλοκή του οποίου…

    Hogwarts-Legacy-OCT4K-1
    Live the Unwritten: Avalanche Software και Warner Bros. Interactive Entertainment έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο Cinematic Trailer για το πολυαναμενόμενο aRPG Hogwarts Legacy, η πλοκή του οποίου εκτυλίσσεται στο σύμπαν των βιβλίων Χάρι Πότερ.
    Το εν λόγω βίντεο παρουσιάζει την πορεία μίας ταχυδρομικής κουκουβάγιας, η οποία έχει αναλάβει να παραδώσει στον υποψήφιο παίκτη την πρόσκλησή του για την Σχολή Μαγείας και Ξορκιών «Χόγκουαρτς». Αν έχετε διαβάσει τα μυθιστορήματα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ή έχετε δει τις ταινίες της Warner Bros. θα θυμάστε τη χαρακτηριστική ολόλευκη κουκουβάγια του Χάρι, Χέντβιχ (δώρο του Ρούμπεους Χάγκριντ, δασοφύλακα και κλειδοκράτορα της σχολής). [caption id="attachment_94614" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © 2022 Warner Bros. Entertainment[/caption] Κατά τη διάρκεια αυτής της αποστολής έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις εγκαταστάσεις του Χόγκουαρτς από ψηλά, να δούμε τη Μεγάλη Αίθουσα, μαθητευόμενους να μάχονται με τεράστιες αράχνες (Acromantulas), μια ομάδα μασκοφόρων μάγων που προσπαθεί να πιάσει έναν Ἱππόγρυπα και τέλος, έναν μαινόμενο Δράκο. Το Hogwarts Legacy αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για PS5™, Windows και Xbox X|S, στις 4 Απριλίου για PS4™ και Xbox One και στις 25 Ιουλίου για Nintendo Switch. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!