No Man's Sky: Ημερομηνία κυκλοφορίας για την Nintendo Switch Edition!

    Hello Games και Bandai Namco Europe έδωσαν στη δημοσιότητα το Release Date & Physical Edition Announcement Trailer για την Nintendo Switch Edition του procedural Sci-Fi survival/adventure No Man's…

    NMS-NS-Main
    Hello Games και Bandai Namco Europe έδωσαν στη δημοσιότητα το Release Date & Physical Edition Announcement Trailer για την Nintendo Switch Edition του procedural Sci-Fi survival/adventure No Man's Sky.
    Το No Man's Sky είναι μια εξαιρετικά φιλόδοξη και στυλιζαρισμένη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, που περιλαμβάνει ολόκληρους γαλαξίες οι οποίοι ζωντανεύουν με διαδικαστική δημιουργία. Ταξιδέψτε μέσα από μια ατελείωτη σειρά όλο και πιο διαφορετικών και επικίνδυνων αστρικών συστημάτων, αναζητήστε σπάνια υλικά, πραγματοποιήστε εμπορικές συναλλαγές με εξωγήινη ζωή, αποικίστε πλανήτες και αναζητήστε στοιχεία για την έννοια της μυστηριώδους ύπαρξης του σύμπαντος. Ο τρόπος της επιβίωσή σας εξαρτάται από εσάς. Συγκεντρώστε ολόκληρους στόλους τεράστιων αστρόπλοιων και διασχίστε το σύμπαν. Δημιουργήστε τεράστιες κατοικήσιμες βάσεις στις επιφάνειες των πλανητών, κάτω από το έδαφος ή κάτω από τον ωκεανό. Αγοράστε και αναβαθμίστε τα όπλα σας και τα αστρόπλοια και αντιμετωπίστε παράνομους πειρατές του διαστήματος, την εχθρική εξωγήινη πανίδα ή τους μυστηριώδεις στόλους φρουρών. [caption id="attachment_84273" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © Hello Games[/caption] Η Nintendo Switch Edition του No Man’s Sky (η οποία θα περιλαμβάνει και τις 20 αναβαθμίσεις του τίτλου) θα γίνει διαθέσιμη παγκοσμίως σε φυσική και ψηφιακή μορφή στις 7 Οκτωβρίου του 2022, ενώ την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και μία αναβαθμισμένη φυσική έκδοση για το PlayStation 5. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!