Νέος τίτλος Star Wars™ από Lucasfilm Games και Skydance New Media!

    Με την βραβευμένη συγγραφέα και σκηνοθέτη Amy Hennig (πρώην Naughty Dog, Crystal Dynamics) στο «τιμόνι» της, η Skydance New Media ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Lucasfilm Games για την ανάπτυξη…

    Amy-Hennig
    Με την βραβευμένη συγγραφέα και σκηνοθέτη Amy Hennig (πρώην Naughty Dog, Crystal Dynamics) στο «τιμόνι» της, η Skydance New Media ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Lucasfilm Games για την ανάπτυξη ενός πρωτότυπου cinematic action/adventure στο θρυλικό σύμπαν των Star Wars™. 

    «Έχω περιγράψει πολλές φορές πως η παρακολούθηση του Star Wars το 1977 ουσιαστικά αναδιαμόρφωσε τον 12χρονο εγκέφαλό μου, διαμορφώνοντας ανεξίτηλα τη δημιουργική ζωή και το μέλλον μου. Χαίρομαι που συνεργάζομαι ξανά με την Lucasfilm Games για να διηγηθώ διαδραστικές ιστορίες σε αυτόν τον γαλαξία που αγαπώ», δήλωσε η Πρόεδρος της Skydance New Media, γνωστή για τη σημαντική προσφορά της στις σειρές Uncharted, Legacy of Kain και Jak and Daxter.

    Στις 3 Απριλίου του 2014, η Hennig είχε προσληφθεί από την Electronic Arts ως Creative Director για την Visceral Games (Dead Space Series) προκειμένου - σε συνεργασία με τον Αμερικανό ηθοποιό και συγγραφέα Todd Stashwick - να εργαστεί σε έναν τίτλο Star Wars™ με την κωδική ονομασία «Ragtag», προτού αυτός ακυρωθεί οριστικά. [caption id="attachment_80480" align="alignnone" width="800"] Image Credit: Amy Hennig - Skydance Media[/caption] Τον Ιούνιο του ίδιου έτους η Hennig εγκατέλειψε την EA και εντάχθηκε στο δυναμικό της Skydance Media, δημιουργώντας ένα νέο τμήμα μέσα στο στούντιο (Skydance New Media) για τη δημιουργία τίτλων εικονικής πραγματικότητας.

    «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε ξανά με την Amy. Αυτή και η ομάδα της Skydance New Media έχουν το ταλέντο και τη φιλοδοξία να δημιουργήσουν μια μοναδική περιπέτεια Star Wars™. Το όραμά τους για μια ελκυστική, κινηματογραφικών διαστάσεων διαδραστική εμπειρία κάνει τη συνεργασία αυτή εξαιρετικά συναρπαστική. Δουλεύουμε σκληρά με την ομάδα έμπειρων και ταλαντούχων προγραμματιστών τους και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα με τους θαυμαστές των Star Wars™ όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», δήλωσε ο Douglas Reilly, Αντιπρόεδρος της Lucasfilm Games.

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!