Νέο Gameplay Trailer για το The Last Case of Benedict Fox!

    Στο πλαίσιο της gamescom 2022 και του Xbox Showcase, η Plot Twist αποκάλυψε ένα νέο Gameplay Trailer για το Lovecraftian-metroidvania The Last Case of Benedict Fox, το οποίο αναμένεται την άνοιξη του…

    The-Last-Case-of-Benedict-Fox-GTMain
    Στο πλαίσιο της gamescom 2022 και του Xbox Showcase, η Plot Twist αποκάλυψε ένα νέο Gameplay Trailer για το Lovecraftian-metroidvania The Last Case of Benedict Fox, το οποίο αναμένεται την άνοιξη του 2023.
    Βουτήξτε σε έναν διεστραμμένο κόσμο μυστικών οργανώσεων, απαγορευμένων τελετουργικών και εν ψυχρώ δολοφονιών. Μπείτε στο μυαλό των θυμάτων για να ανακαλύψετε τις αναμνήσεις τους όσο αναζητάτε στοιχεία. Αναλάβετε την τελευταία υπόθεση του Benedict Fox, ενός αυτοαποκαλούμενου ντετέκτιβ άρρηκτα δεμένου με τον δαίμονα σύντροφό του. Παλέψτε με δαίμονες, ανακαλύψτε το υποσυνείδητο και λύστε περίπλοκους γρίφους σε μια αριστοτεχνικά στημένη περιπέτεια εμπνευσμένη από τους εφιάλτες του Lovecraft, τη λογοτεχνία νουάρ και την τζαζ των αρχών του 20ου αιώνα. Αξιοποιήστε τον δεσμό σας με τον δαίμονα για να εξερευνήσετε το μυαλό όσων πέθαναν πρόσφατα στην τελευταία ευκαιρία που έχετε για να πάρετε μία «κατάθεση». Μπείτε σε σουρεαλιστικούς κόσμους όπου οι αναμνήσεις, τα συναισθήματα και τα τραύματα αποκτούν σάρκα και οστά. [caption id="attachment_87167" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © 2022 Plot Twist Games[/caption] Χρησιμοποιήστε τα όπλα σας, τις δαιμονικές σας δυνάμεις και το περιβάλλον σας με δημιουργικούς συνδυασμούς για να υπερνικήσετε δαίμονες, τέρατα και μέλη μυστικών οργανώσεων - αλλά να θυμάστε ότι η συγκέντρωση και η κατάστρωση στρατηγικής αποτελούν τα μεγαλύτερα προτερήματά σας. Κάντε δώρο στον εαυτό σας μια σκοτεινή ίντριγκα γεμάτη μυστικές οργανώσεις, απαγορευμένα τελετουργικά και εν ψυχρώ εγκλήματα σε μια αυτοσχέδια περιπέτεια που ζωντανεύει μέσα από ένα συναρπαστικό καλλιτεχνικό στυλ εμπνευσμένο από τα έργα του Tim Burton. Το The Last Case of Benedict Fox θα βρίσκεται από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στο Game Pass. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!