Νέο Combat Trailer για το πολυαναμενόμενο Atomic Heart!

    Το ανεξάρτητο ρωσικό στούντιο Mundfish έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο Combat Trailer από το ρετροφουτουριστικό FPS/aRPG Atomic Heart. Αναλαμβάνοντας το ρόλο ενός ειδικού πράκτορα της KGB, Major…

    Το ανεξάρτητο ρωσικό στούντιο Mundfish έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο Combat Trailer από το ρετροφουτουριστικό FPS/aRPG Atomic Heart.
    Αναλαμβάνοντας το ρόλο ενός ειδικού πράκτορα της KGB, Major P-3, καλούμαστε να ερευνήσουμε τα καταστροφικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην «Εγκατάσταση Νο. 3826». Η πλοκή εκτυλίσσεται σε ένα παράλληλο σύμπαν, κατά την αποδόμηση της Σοβιετικής Ένωσης. Η τεχνολογική επανάσταση έχει ήδη συμβεί, τα ρομπότ, το διαδίκτυο, τα ολογράμματα έχουν ήδη εφευρεθεί, ωστόσο όλες αυτές οι καινοτομίες «βυθίζονται» στην ζοφερή ατμόσφαιρα του κομμουνισμού, του ιμπεριαλισμού και της αντιπαράθεσης με την Δύση. [caption id="" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2021 Mundfish Ltd.[/caption] Το σκηνικό του τίτλου συνθέτουν τεράστιες περιοχές ανοιχτού κόσμου, γεμάτες καταπράσινη φύση, μυστικά υπόγεια και εργαστήρια, αποθήκες και ρομποτικά συστήματα. Παράλληλα, ο τίτλος της Mundfish εκμεταλλεύεται πλήρως τις τεχνολογίες ray tracing και DLSS (Deep Learning Super Sampling) των GeForce RTX™ GPUs, προσφέροντας πλάνα με ρεαλιστικές σκιές και αντανακλάσεις. [caption id="" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2021 Mundfish Ltd.[/caption] Οι περισσότεροι από τους «εχθρούς» μας παράγονται στην «Εγκατάσταση» από το νευρωνικό δίκτυο «Kollektiv», ρομπότ τα οποία δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν τις ανάγκες της Σοβιετικής βιομηχανίας αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών της χώρας. Παράλληλα, ενσωματώνουν ένα «πρωτόκολλο μάχης» το οποίο πρέπει να ενεργοποιηθεί μόνο σε περίπτωση πολέμου. To Atomic Heart θα κυκλοφορήσει (TBA) για PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S και Xbox One, ενώ θα βρίσκεται από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!