Νέες πληροφορίες και Next-Gen Update Trailer για το The Witcher 3: Wild Hunt

    Μέσω της ενότητας REDstreams, οι Amelia Kołat (Senior Community Manager), Alicja Kozera (Community Manager), Philipp Weber (Acting Narrative Director) και Charles Tremblay (Engineering Director) της…

    TWWHCE-NGU-2
    Μέσω της ενότητας REDstreams, οι Amelia Kołat (Senior Community Manager), Alicja Kozera (Community Manager), Philipp Weber (Acting Narrative Director) και Charles Tremblay (Engineering Director) της CD PROJEKT RED σχολίασαν τα νέα χαρακτηριστικά και τις προσθήκες του Next-Gen Update για το The Witcher 3: Wild Hunt.
    Μέσα από ένα 30λεπτο Next-Gen Update Overview τα στελέχη της πολωνικής εταιρείας παρουσίασαν τις αλλαγές και βελτιώσεις που θα προσφέρει η πολυαναμενόμενη - δωρεάν - αναβάθμιση για όλους τους κατόχους του τίτλου, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα το Next-Gen Update Trailer που βλέπετε ακριβώς από πάνω. [caption id="attachment_91492" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 CD PROJEKT S.A.[/caption] Αναλυτικά, η εν λόγω αναβάθμιση θα φέρει ακτινανίχνευση πραγματικού χρόνου (Ray Tracing), βελτιωμένες αντανακλάσεις και βλάστηση, ρεαλιστικότερες υφές (textures) και περισσότερες οπτικές βελτιώσεις, υποστήριξη των τεχνολογιών AMD FSR 2.1/NVIDIA DLSS 3, 60 FPS και Photo Mode, Quick Sign Casting, μία εναλλακτική επιλογή κάμερας που θα μας φέρει πιο κοντά στη δράση, αποτελεσματικότερο φιλτράρισμα του χάρτη και την επιλογή για δυναμική απόκρυψη του Mini Map, η οποία υπόσχεται να κάνει την εξερεύνηση ακόμα πιο συναρπαστική. Επανεξετάζοντας τον τίτλο, η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να «διορθώσει» αρκετές αποστολές (From Ofier's Distant Shores, Scavenger Hunt: Wolf School Gear κ.ά.), να ενσωματώσει δικά της αλλά και αρκετά community-made mods. [caption id="attachment_91493" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 CD PROJEKT S.A.[/caption] Επίσης, θα παρέχεται υποστήριξη για τις δυνατότητες απτικής ανάδρασης του χειριστηρίου DualSense™, θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα για cross-progression (χαρακτηριστικό που λάτρεψαν οι παίκτες του Cyberpunk 2077), καθώς και η δυνατότητα για παύση των cutscenes. Το Next-Gen Update του The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition θα γίνει διαθέσιμο στις 14 Δεκεμβρίου, φέρνοντας εκτός των άλλων και νέο περιεχόμενο, εμπνευσμένο από την τηλεοπτική παραγωγή της Netflix. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!