Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το εφιαλτικό Scorn!

    Εμπνευσμένο από τις δημιούργιες των H.R. Giger και Zdzisław Beksiński, το ατμοσφαιρικό first-person horror/adventure Scorn της Ebb Software απόκτησε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας!  Διαδραματίζεται σε…

    SCORN-New-RDate-2021-Main
    Εμπνευσμένο από τις δημιούργιες των H.R. Giger και Zdzisław Beksiński, το ατμοσφαιρικό first-person horror/adventure Scorn της Ebb Software απόκτησε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας! 
    Διαδραματίζεται σε ένα εφιαλτικό σύμπαν με περίεργες μορφές και σκοτεινό φόντο. Έχει σχεδιαστεί με βάση την ιδέα της εγκατάλειψης του παίκτη σε κάποιον κόσμο. Απομονωμένοι και χαμένοι μέσα σε αυτόν τον ονειρικό κόσμο, θα χρειαστεί να εξερευνήσουμε διαφορετικές αλληλοσυνδεόμενες περιοχές με μη γραμμικό τρόπο. Κάθε τοποθεσία έχει το δικό της θέμα και τους δικούς της γρίφους και χαρακτήρες που είναι αναπόσπαστα στοιχεία για τη δημιουργία ενός συνεκτικού κόσμου. Με την υπογραφή των Ljubomir PeklarMilan Cekic και Lazar Mesaroš, ο «αρρωστημένος» και αισθητικά προκλητικός single-player τίτλος της σερβικής εταιρείας θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X|S τον Οκτώβριο του 2022, ενώ θα γίνει διαθέσιμος από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!