Minecraft Legends: Fiery Foes | Official Trailer από την Mojang Studios

    Mojang Studios και Blackbird Interactive έδωσαν στη δημοσιότητα το Minecraft Legends: Fiery Foes, Official Trailer για το νέο τίτλο στρατηγικής Minecraft Legends! Ανακαλύψτε τα μυστήρια του…

    MineLGNDS-Main
    Mojang Studios και Blackbird Interactive έδωσαν στη δημοσιότητα το Minecraft Legends: Fiery Foes, Official Trailer για το νέο τίτλο στρατηγικής Minecraft Legends!
    Ανακαλύψτε τα μυστήρια του Minecraft Legends, ενός νέου παιχνιδιού στρατηγικής δράσης. Εξερευνήστε μια πανέμορφη γη, τόσο οικεία όσο και μυστηριώδη, γεμάτη από διάφορες μορφές ζωής, πλούσιες διαπλάσεις και πλούσιους πόρους. Όμως αυτός ο παράδεισος βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής - τα piglins έχουν φτάσει, απειλώντας να διαφθείρουν τον Overworld. Εμπνεύστε απροσδόκητους φίλους ώστε να σχηματίσουν πολύτιμες συμμαχίες και οδηγήστε τους σε στρατηγικές μάχες για την προστασία της πατρίδας τους. Πολεμήστε τα piglin πριν η διαφθορά του Nether καταβροχθίσει τον Overworld! To Minecraft Legends (spin-off του Minecraft) θα κυκλοφορήσει το 2023 για Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.