Logitech G CLOUD: Νέα φορητή κονσόλα για game streaming!

    Λίγο πιο φαρδιά από το Steam Deck της Valve και λίγο πιο βαριά από το Nintendo Switch, η νέα Android-based φορητή κονσόλα Logitech G CLOUD σχεδιάστηκε για να προσφέρει πρόσβαση στο Google Play Store,…

    LogiGCloud-Main
    Λίγο πιο φαρδιά από το Steam Deck της Valve και λίγο πιο βαριά από το Nintendo Switch, η νέα Android-based φορητή κονσόλα Logitech G CLOUD σχεδιάστηκε για να προσφέρει πρόσβαση στο Google Play Store, στο Xbox Cloud Gaming και στο GeForce Now της NVIDIA.
    Επιβεβαιώνοντας τις πρόσφατες φήμες, η Logitech παρουσίασε τη δικής πρόταση για on-the-go gaming, η οποία διαθέτει οθόνη αφής 7" IPS LCD με ανάλυση 1920 x 1080 (16:9) και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz, 8πύρηνο επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 720G (με χρονισμό έως και 2,3 GHz), 4GB LPDDR4X RAM και 64GB επεκτάσιμου (μέσω κάρτας microSD) αποθ. χώρου UFS. [caption id="attachment_88904" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Logitech[/caption] Παράλληλα, ενσωματώνει στερεοφωνικά ηχεία, Dual-band Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac MIMO) και Bluetooth® 5.1, υποδοχή 3.5mm (headphone/headset jack) και έξοδο AUX, καθώς και μία θύρα USB-C 3.1 μέσω της οποίας πραγματοποιείται και η φόρτισης της μπαταρίας των 6.000 mAh (σε περίπου 2,5 ώρες) - η οποία σύμφωνα με την κατασκευάστρια προσφέρει περισσότερες από 12 ώρες παιχνιδιού. [caption id="attachment_88902" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Logitech[/caption] Εδώ να υπογραμμίσουμε πως αν και σχεδιασμένη για game streaming, η κονσόλα δεν υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέσω δικτύου 4G/5G, άρα για την αναπαραγωγή των αγαπημένων σας τίτλων θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά Wi-Fi. Εφαρμογές όπως το YouTube και ο Chrome θα βρίσκονται προεγκατεστημένες, όπως και τα Xbox Cloud Gaming, GeForce Now και Steam Link. [caption id="attachment_88905" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Logitech[/caption] Σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό της, η υλοποίηση της Logitech μοιάζει αρκετά τις προαναφερθείσες προτάσεις, ενσωματώνοντας D-Pad, κουμπιά A/B/X/Y, L & R αναλογικούς μοχλούς και σκανδάλες, L & R bumpers, L & R κουμπιά επιλογών, αλλά και G Button/Home Button για άμεση πρόσβαση στις ρυθμίσεις. Οι προπαραγγελίες για την Logitech G Cloud θα ξεκινήσουν στις 17 Οκτωβρίου σε ΗΠΑ και Καναδά. Για να προσελκύσει τους πρώτους υποψήφιους αγοραστές και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η κατασκευάστρια θα προσφέρει την κονσόλα με τιμή λιανικής 299,99 $ (αντί 349,99 $ που είναι και η κανονική τιμή της). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!