Konami: Τι επιφυλάσσει το Silent Hill Transmission της Τετάρτης;

    Η ανακοίνωση του Silent Hill Transmission - το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά στις 19 Οκτωβρίου του 2022 - έχει προκαλέσει αναστάτωση στους απανταχού fans της θρυλικής σειράς, με τη φημολογία να οργιάζει!…

    Silent-Hill-Transmission-Main
    Η ανακοίνωση του Silent Hill Transmission - το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά στις 19 Οκτωβρίου του 2022 - έχει προκαλέσει αναστάτωση στους απανταχού fans της θρυλικής σειράς, με τη φημολογία να οργιάζει!
    Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Silent Hill στο Twitter και με την ατάκα «In your restless dreams, do you see that town?» (παραφράζοντας το «In my restless dreams, I see that town. Silent Hill.» από το Silent Hill 2) η Konami ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αποκαλύψει το μέλλον της σειράς, τερματίζοντας επιτέλους τα διάφορα «σενάρια» και τις θεωρίες συνομωσίας που κυκλοφορούν από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας ατέρμονες συζητήσεις. Πρόσφατες φήμες θέλουν την Πολωνική Bloober Team να εργάζεται σε ένα remake του Silent Hill 2 (2001), με τον Piotr Babieno (CEO) να αρνείται κάθε επίσημη τοποθέτηση στο συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, κυκλοφορούν και φήμες πως η Ιαπωνική εταιρεία προετοιμάζει ένα soft-reboot της σειράς, καθώς και ένα νέο συνοδευτικό τίτλο στο στυλ των τίτλων της Αμερικανικής Telltale Games. Μόλις πρόσφατα, μέσα από μία βάση δεδομένων της επίσημη υπηρεσίας που είναι υπεύθυνη για την ηλικιακή ταξινόμηση και αδειοδότηση παιχνιδιών στην Κορέα (Game Rating and Administration Committee of Korea), «ανασύρθηκε» το όνομα ενός ανέκδοτου παιχνιδιού με τίτλο «Silent Hill: The Short Message». Παράλλα, κινητικότητα παρατηρείται στην επίσημη ιστοσελίδα της KONAMI DIGITAL ENTERTAINMENT για το Silent Hill. Υπομονή λοιπόν μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!