«Καυτός» Ιούλιος με Devolver Digital, Ubisoft, Google και Xbox!

    Πολλά και ενδιαφέροντα τα ψηφιακά events που ετοιμάζουν οι publishers για τον μήνα Ιούλιο, αναλαμβάνοντας να μας ενημερώσουν για τις εξελίξεις και τους επερχόμενους τίτλους, πληροφορίες που (υπό…

    JUL2020-Gaming-Events
    Πολλά και ενδιαφέροντα τα ψηφιακά events που ετοιμάζουν οι publishers για τον μήνα Ιούλιο, αναλαμβάνοντας να μας ενημερώσουν για τις εξελίξεις και τους επερχόμενους τίτλους, πληροφορίες που (υπό κανονικές συνθήκες) θα λαμβάναμε κατά τη διάρκεια της E3 2020.

    Devolver Direct (11 Ιουλίου, 22.00 ώρα Ελλάδος)

    Η Devolver Digital μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακά σόου και χιουμοριστικές παρουσιάσεις. Το αμερικανικό στούντιο υπόσχεται gameplay reveals, ημερομηνίες κυκλοφορίας, αποκαλύψεις νέων τίτλων και φυσικά, καυστικά σχόλια και άφθονα απρόοπτα με καλεσμένους από τη βιομηχανία του gaming!

    Ubisoft Forward (12 Ιουλίου, 21.00 ώρα Ελλάδος)

    Στο event της Ubisoft φιλοδοξούμε να δούμε περισσότερο Assassin’s Creed Valhalla (και εννοούμε gameplay), να ενημερωθούμε για την πορεία του Watch Dogs: Legion, να παρακολουθήσουμε το αναλυτικό Line-Up Reveal της εταιρείας και να διαπιστώσουμε αν οι φήμες για την αποκάλυψη ενός νέου Far Cry είναι αληθινές!

    Stadia Connect (14 Ιουλίου, 20.00 ώρα Ελλάδος)

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα της αμερικανικής εταιρείας "Stadia is now free to try for everyone. No downloads. No updates. No waiting. Just drop in and play your favorite games instantly." Μετά την όχι και τόσο πετυχημένη πορεία του Google Stadia, έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε το νέο Connect - το οποίο θα ενταχθεί στις δραστηριότητες του Summer Game Fest Developer Showcase.

    Summer Game Fest Developer Showcase (20 Ιουλίου)

    Το Summer Game Fest Developer Showcase του Geoff Keighley και των Day of the Devs συνεχίζεται κανονικά, φέρνοντας στις οθόνες μας gameplay και εξελίξεις μικρές και μεγάλες εταιρείες, επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις και ειδικούς προσκεκλημένους.

    Xbox Games Showcase (23 Ιουλίου, 19.00 ώρα Ελλάδος)

    Στη νέα εκδήλωση που έχει προγραμματίσει η Microsoft για τις 23 Ιουλίου του 2020 αναμένουμε νέες πληροφορίες για τα Halo Infinite, Hellblade 2, Psychonauts 2 και EVERWILD, την αποκάλυψη νέων αποκλειστικών τίτλων για το Xbox Series X και γιατί όχι, ίσως και μια ηχηρή απάντηση στην παρουσίαση του PS5 (ενδεχομένως την τιμή λιανικής πώλησης της νέας κονσόλας).