Και τα «Δαχτυλίδια της Δύναμης» στα χέρια της Embracer Group!

    Χωρίς ίχνος «κόπωσης» συνεχίζεται το σερί εξαγορών από την Σουηδική Embracer Group AB, η οποία μετά τις Crystal Dynamics, Eidos-Montréal και Square Enix Montréal («πακέτο» με τα αντίστοιχα IPs)…

    Embracer-Group-AB-1
    Χωρίς ίχνος «κόπωσης» συνεχίζεται το σερί εξαγορών από την Σουηδική Embracer Group AB, η οποία μετά τις Crystal Dynamics, Eidos-Montréal και Square Enix Montréal («πακέτο» με τα αντίστοιχα IPs) ανακοίνωσε την εξαγορά της Middle-earth Enterprises, καθώς και τον ερχομό των Tripwire Interactive, Limited Run Games, Βitwave Games, Gioteck, Singtrix, Tatsujin και Tuxedo Labs στη μεγάλη «οικογένειά» της.
    Η Middle-earth Enterprises (πρώην Tolkien Enterprises), εμπορική ονομασία για ένα τμήμα της εταιρείας The Saul Zaentz Company, που βρίσκεται στο Berkeley της California, κατέχει τα παγκόσμια αποκλειστικά δικαιώματα σε ορισμένα στοιχεία των δύο πιο διάσημων λογοτεχνικών έργων του J.R.R. Tolkien: Το Χόμπιτ και ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών. [caption id="attachment_86746" align="alignnone" width="800"] Image Credit: Middle-earth Enterprises[/caption] Αυτά τα δικαιώματα περιλαμβάνουν τα ονόματα των χαρακτήρων που περιέχονται στα βιβλία καθώς και τα ονόματα των τόπων, των αντικειμένων και των γεγονότων μέσα σε αυτά τα βιβλία, καθώς και ορισμένες σύντομες φράσεις και ρήσεις από τα συγκεκριμένα έργα - με ό,τι αυτό συνεπάγεται (κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, βιντεοπαιχνίδια κ.ά.). [caption id="attachment_80847" align="alignnone" width="800"] Image Credit: Embracer Group AB[/caption] Έως σήμερα, στον πλούσιο κατάλογο της Embracer Group AB υπάρχουν περισσότερα από 850 franchises, ανάμεσα στα οποία τα SAINTS ROW, Goat Simulator, Dead Island, Darksiders, Metro, MX vs ATV, Kingdoms of Amalur, TimeSplitters, Satisfactory, Wreckfest, Insurgency, World War Z και Borderlands. Διαθέτει 10 επιχειρησιακές ομάδες – THQ Nordic, Koch Media, Coffee Stain, Amplifier Game Invest, Saber Interactive, DECA Games, Gearbox Entertainment, Easybrain, Asmodee και Dark Horse – και συνολικά 119 ομάδες ανάπτυξης, απασχολώντας περισσότερους από 12.500 εργαζόμενους σε 40 χώρες. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!