Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Pentiment της Obsidian!

    Χρονικά τοποθετημένο στην Βαυαρία του 16ου αιώνα, το Pentiment της Obsidian Entertainment οδηγεί τους παίκτες σε ένα αφηγηματικό ταξίδι μέσα από τα μάτια του περιπλανώμενου καλλιτέχνη Andreas Maler,…

    Pentiment-November-15th
    Χρονικά τοποθετημένο στην Βαυαρία του 16ου αιώνα, το Pentiment της Obsidian Entertainment οδηγεί τους παίκτες σε ένα αφηγηματικό ταξίδι μέσα από τα μάτια του περιπλανώμενου καλλιτέχνη Andreas Maler, σε μια περίοδο μεγάλης κοινωνικής αναταραχής.
    [caption id="attachment_87206" align="alignnone" width="800"] Image Credit: ©2022 Obsidian Entertainment[/caption] Τελειώνοντας το αριστούργημά του, ο Andreas μπλέκεται άθελά του σε μια σειρά δολοφονιών, οι οποίες λαμβάνουν χώρα εδώ και 25 χρόνια. Οι αγρότες, οι κλέφτες, οι τεχνίτες, οι μοναχοί, οι μοναχές, οι ευγενείς, ακόμη και οι άγιοι πρέπει να ερευνηθούν και να ανακριθούν για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Με επικεφαλής τον σκηνοθέτη Josh Sawyer (Fallout: New Vegas, Pillars of Eternity) και μία ταλαντούχα ομάδα αυτό το παιχνίδι ζωντανεύει μέσα από χειρόγραφα, ξυλογραφίες και την ίδια την ιστορία. Με ποιον τρόπο; Δείτε το Behind the Scenes of Pentiment από το Xbox Games Showcase Extended του Ιουνίου: Το Pentiment θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου σε Xbox One, Xbox Series X|S, PC και θα βρίσκεται από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!