Η Valve επιστρέφει στα games

    Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που η Valve κυκλοφόρησε στην αγορά κάποιο AAA τίτλο. Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του Artifact για τα τέλη Νοεμβρίου οι gamers εξέφρασαν την επιθυμία τους η…

    valve
    Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που η Valve κυκλοφόρησε στην αγορά κάποιο AAA τίτλο. Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του Artifact για τα τέλη Νοεμβρίου οι gamers εξέφρασαν την επιθυμία τους η εταιρεία να επανέλθει σε αυτό το κομμάτι και φαίνεται ότι κάτι γίνεται. Αν και η ανακοίνωση του Artifact, το οποίο είναι ένα card game που θα δούμε στις 28 Νοεμβρίου για Windows PCs, macOS, Linux και σύντομα για iOS και Android, έκανε το κοινό να εκφράσει την επιθυμία του - για πολλοστή φορά - η Valve να επιστρέψει στη δημιουργία κορυφαίων gaming τίτλων, όπως μας έχει συνηθίσει. Σε συνέντευξη του ο προγραμματιστής του Artifact, Brandon Reinhart δήλωσε:
    Ξοδέψαμε πολύ χρόνο για τη βελτίωση του customer service στο Steam. Ήταν πολύ δύσκολο και χρειάστηκε αρκετούς ανθρώπους να δουλέψουν πάνω σ’ αυτό. Η επένδυση που έγινε τα τελευταία χρόνια και η προσπάθεια, δεν είναι αντιληπτή στο κόσμο που παίζει τα παιχνίδια μας.
    Συνέχισε αναφέροντας:
    Τώρα πλέον είμαστε σε θέση, σαν εταιρεία, να επενδύσουμε και να εστιάσουμε στη δημιουργία παιχνιδιών. Για να παραδώσουμε τίτλους ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, εργαζόμαστε πολύ σκληρά.
    Πληροφορίες για τα παιχνίδια που σχεδιάζουν στη Valve δεν έδωσε, αν όμως έχουμε στην πορεία παρουσίαση κάποιου τίτλου αντίστοιχου του θρυλικού Half Life, θα μιλάμε για πλήρη επαναφορά της εταιρείας.