Η Ubisoft ετοιμάζει free-to-play και mobile παιχνίδια «The Division»

    Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα free-to-play παιχνίδι που βασίζεται στο σύμπαν του The Division και έχει την ονομασία The Division Heartland. Η εταιρεία επίσης έκανε γνωστό ότι ένα παιχνίδι…

    Division_update
    Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα free-to-play παιχνίδι που βασίζεται στο σύμπαν του The Division και έχει την ονομασία The Division Heartland. Η εταιρεία επίσης έκανε γνωστό ότι ένα παιχνίδι «Division» για κινητά και φορητές συσκευές βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη. Στην ανακοίνωση της, η Ubisoft δεν έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και επομένως δεν γνωρίζουμε αν το παιχνίδι θα είναι τύπου «battle royale» όπως τα Fortnite και Call of Duty: Warzone ωστόσο η εταιρεία έκανε γνωστό πως το παιχνίδι θα διατεθεί για PC και διάφορες cloud gaming πλατφόρμες και βεβαίως για κονσόλες κάποια στιγμή το 2021 ή το 2022. Όσο για το mobile game που επίσης θα εξελίσσεται στο σύμπαν του Division, η εταιρεία δήλωσε ότι θα κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στο επόμενο διάστημα.

    Να αναφέρουμε ότι η εταιρεία αυτή την περίοδο αναπτύσσει περιεχόμενο για το The Division 2 ενώ εργάζεται και σε μία ταινία «Division» για το Netflix με πρωταγωνιστή των Jake Gyllenhaal.