Η σειρά «Power On: The Story of Xbox» είναι διαθέσιμη!

    Η νέα σειρά ντοκιματέρ μας εξιστορεί την ιστορία του Xbox απο την δημιουργία του μέχρι σήμερα.  https://youtu.be/Uc3wkL5fDuA Στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων του Xbox, η Microsoft ετοίμασε…

    xbox-power-on
    Η νέα σειρά ντοκιματέρ μας εξιστορεί την ιστορία του Xbox απο την δημιουργία του μέχρι σήμερα.  https://youtu.be/Uc3wkL5fDuA Στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων του Xbox, η Microsoft ετοίμασε μια σειρά ντοκιμαντέρ που απαρτίζεται από 6 επεισόδια που καλύπτουν την δημιουργία του αρχικού Xbox, προβλήματα όπως το Red Ring of Death του Xbox 360, καθώς και γεγονότα που συνέβησαν πίσω από κλειστές πόρτες, όπως η προσπάθεια της Microsoft να εξαγοράσει την Nintendo το 2000. Όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στις πλατφόρμες όπως το Youtube, και το Microsoft Movies & TV,  ενώ στις 16/12/2021 στις 8:00μ.μ. ώρα Ελλάδος θα μεταδοθεί ένας μικρός μαραθώνιος όλων τον επεισοδίων στο κανάλι του Xbox στο Twitch. Τα ντοκιμαντέρ διαθέτουν υπότιτλους σε 30 γλώσσες, μεταξύ αυτών και τα ελληνικά. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα και να απολαύσεις την σειρά ντοκιμαντέρ, εδώ.

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!