Η Eidos-Montréal αναβαθμίζει το Marvel's Guardians of the Galaxy!

    Έχοντας θέσει υποψηφιότητα για διάκριση σε τέσσερις κατηγορίες των φετινών «The Game Awards» (Best Narrative, Best Action/Adventure, Best Score and Music και Innovation in Accessibility), το Marvel's…

    Έχοντας θέσει υποψηφιότητα για διάκριση σε τέσσερις κατηγορίες των φετινών «The Game Awards» (Best Narrative, Best Action/Adventure, Best Score and Music και Innovation in Accessibility), το Marvel's Guardians of the Galaxy συνεχίζει να βελτιώνεται - και να μας εκπλήσσει ευχάριστα!
    Η καναδική Eidos-Montréal κυκλοφόρησε μία νέα αναβάθμιση για το εξαιρετικά δημοφιλές action-adventure, την έκδοση και διανομή του οποίου έχει αναλάβει η Square Enix Europe. Εκτός από την προσθήκη Save Rollback και διορθώσεις, η εν λόγω αναβάθμιση (έκδοση 1.05 για τα PS4/PS5, έκδοση 1.6 για το Xbox One και έκδοση 2.6 για το Xbox Series και σύντομα διαθέσιμη για PC) προσφέρει αναβαθμισμένες δυνατότητες Ray Tracing για τις κονσόλες PlayStation 5 και Xbox Series X, βελτιώσεις σε ό,τι αφορά την απόδοση του παιχνιδιού στο PlayStation 4, καθώς και δυνατότητα για ξεκλείδωτο framerate στο Xbox Series S (συνίσταται για οθόνες ή τηλεοράσεις με Variable Refresh Rate), προσφέροντας μια ομαλότερη εμπειρία. Βάλτε μπρος τις τζετ μπότες του Star-Lord για μια ανεπανάληπτη βόλτα στο σύμπαν, σε αυτό το παιχνίδι δράσης και περιπέτειας τρίτου προσώπου, μιας ολοκαίνουριας εκδοχής του Marvel’s Guardians of the Galaxy. Με τους απρόβλεπτους Guardians στο πλευρό σας, χαράξτε την πορεία σας μέσα από εκρηκτικές καταστάσεις, με τους αυθεντικούς και εμβληματικούς χαρακτήρες της Marvel να παλεύουν για τη μοίρα του σύμπαντος. Θα τα καταφέρετε. Μάλλον. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!