Η EA ανακοίνωσε επίσημα το Apex Legends Mobile

    Το νέο Apex Legends Mobile είναι ανεξάρτητο από τις εκδόσεις του παιχνιδιού για κονσόλες και PC. Το παραπάνω έγινε γνωστό μετά την επίσημη ανακοίνωση των EA και Respawn Entertainment για την ανάπτυξη…

    apex-mobile-art-featured-image.jpg.adapt.1456w
    Το νέο Apex Legends Mobile είναι ανεξάρτητο από τις εκδόσεις του παιχνιδιού για κονσόλες και PC. Το παραπάνω έγινε γνωστό μετά την επίσημη ανακοίνωση των EA και Respawn Entertainment για την ανάπτυξη του δημοφιλούς τίτλου για smartphones. Όπως περιμέναμε, το Apex Legends Mobile είναι βελτιστοποιημένο για οθόνες αφής με τον σκηνοθέτη του παιχνιδιού, Chad Grenier να υποστηρίζει ότι οι «βελτιστοποιήσεις έχουν ως αποτέλεσμα τον πλέον προηγμένο τίτλο μάχης battle royale που υπάρχει διαθέσιμος σε κινητό». Και όπως συμβαίνει και με άλλες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα με τις περιπτώσεις των PUBG Mobile και Call of Duty Mobile, το νέο παιχνίδι Apex Legends Mobile είναι εντελώς ανεξάρτητο από τις εκδόσεις του Apex Legends για κονσόλες ή για PC.

    Προς το τέλος του μήνα μάλιστα ξεκινούν και τοπικές beta, όπως για την πλατφόρμα του Android στην Ινδία και στις Φιλιππίνες. Η Respawn Entertainment πριν το ευρύτερο rollout του παιχνιδιού στις πλατφόρμες Android και iOS αναμένεται να δοκιμάσει το παιχνίδι και σε άλλες περιοχές. Όπως είναι αναμενόμενο, το Apex Legends Mobile θα είναι free-to-play ενώ θα επιτρέπει microtransactions και battle passes για κοσμητικά αντικείμενα, ορισμένα εκ των οποίων δεν υπάρχουν στις εκδόσεις για PC και κονσόλες.