To GRIS έρχεται σε PlayStation® 5, Xbox Series X|S και Xbox One!

    Έχοντας ήδη πουλήσει περισσότερες από 1.000.000 κόπιες, το πολυβραβευμένο platform/adventure των Nomada Studio και Devolver Digital κυκλοφορεί στις 13 Δεκεμβρίου για PlayStation® 5, Xbox Series X|S…

    GRIS-PS5-XBX-Main
    Έχοντας ήδη πουλήσει περισσότερες από 1.000.000 κόπιες, το πολυβραβευμένο platform/adventure των Nomada Studio και Devolver Digital κυκλοφορεί στις 13 Δεκεμβρίου για PlayStation® 5, Xbox Series X|S και Xbox One.
    Δημιούργημα της ισπανικής Nomada Studio, το GRIS κυκλοφόρησε για Nintendo Switch και για Windows/macOS τον Δεκέμβριο του 2018. Τον Αύγουστο του 2019 διατέθηκε για συσκευές iOS, τον Νοέμβριο του 2019 για κονσόλες PS4™ και τέλος, τον Απρίλιο του 2020 για συσκευές Android. Χαμένη στον δικό της κόσμο, αντιμετωπίζοντας μια οδυνηρή εμπειρία στη ζωή της, η GRIS είναι μια αισιόδοξη νεαρή κοπέλα. Το ταξίδι της μέσα από τη θλίψη εκδηλώνεται στο ντύσιμό της, το οποίο της δίνει νέες ικανότητες για να πλοηγηθεί καλύτερα στην ξεθωριασμένη της πραγματικότητα. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, η GRIS θα μεγαλώσει συναισθηματικά και θα δει τον κόσμο της με διαφορετικό τρόπο, χρησιμοποιώντας αυτές τις νέες ικανότητες για να ανοίξει νέα μονοπάτια... Οι νέες εκδόσεις θα έρθουν με βελτιστοποιημένα γραφικά (4K60 ή 2K120 για τα PlayStation® 5/Xbox Series X και 2K120 για το Xbox Series S), καθώς και υποστήριξη για haptic feedback/audio μέσω του ασύρματου χειριστηρίου DualSense™. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!