God of War Ragnarök | Graphic Modes ανά κονσόλα PlayStation!

    Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η Santa Monica Studio έδωσε στη δημοσιότητα τα Graphic Modes του επερχόμενου God of War Ragnarök, σε ό,τι αφορά τις κονσόλες PS5™, PS4™ Pro και…

    GoW-Ragnarok-GM-Main
    Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η Santa Monica Studio έδωσε στη δημοσιότητα τα Graphic Modes του επερχόμενου God of War Ragnarök, σε ό,τι αφορά τις κονσόλες PS5™, PS4™ Pro και PS4™.
    Συγκεκριμένα, η έκδοση του God of War Ragnarök για το PS5™ θα προσφέρει 6 διαφορετικές επιλογές, μοιρασμένες ανάμεσα σε δύο βασικές κατηγορίες: Performance (απόδοση) και Quality (ποιότητα). Στην πρώτη περίπτωση οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Performance, Performance + HFR (High Frame Rate) και Performance + HFR + VRR (Variable Refresh Rate). Στη δεύτερη περίπτωση μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Quality, Quality + HFR (High Frame Rate) και Quality + HFR + VRR (Variable Refresh Rate). [caption id="attachment_90396" align="alignnone" width="1280"] Image Credit: ©2022 Sony Interactive Entertainment[/caption] Κάθε επιλογή έχει ανάλογο αντίκτυπο στην ανάλυση και στο «κλείδωμα» των καρέ, ενώ για τις επιλογές με HFR και VRR απαιτείται καλώδιο HDMI 2.1 και συμβατή τηλεόραση (το ίδιο ισχύει και για την απεικόνιση γραφικών με ανάλυση native 4K). H έκδοση για το PS4™ Pro παρέχει επίσης δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Performance (1080-1656p @ 30fps unlocked) και Quality (1440-1656p @ 30fps target), ενώ η έκδοση του PS4™ έρχεται με Standard Mode, κλειδώνοντας την απόδοση στα 1080p (30fps target). H συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018) αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου σε PlayStation®5 και PlayStation®4. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!