Ghost of a Tale: Δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

    Το Ghost of a Tale της SeithCG διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό μεσαιωνικό κόσμο που κατοικείται μόνο από ζώα και δίνει έμφαση στην εξερεύνηση. Διαθέτει στοιχεία stealth, μεταμφιέσεις, συνομιλίες με…

    GOAT-Main
    Το Ghost of a Tale της SeithCG διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό μεσαιωνικό κόσμο που κατοικείται μόνο από ζώα και δίνει έμφαση στην εξερεύνηση. Διαθέτει στοιχεία stealth, μεταμφιέσεις, συνομιλίες με φιλικούς και εχθρικούς χαρακτηρες, αλλά και άφθονες αποστολές.
    Πρωταγωνιστής αυτού του aRPG είναι ο Tilo, ένα συμπαθέστατο ποντικάκι, με τη βοήθεια του οποίου θα εξερευνήσετε τα μυστικά του Dwindling Heights Keep και θα αντιμετωπίσετε τους κινδύνους που κρύβονται εκεί. Η μυστικότητα και η ευκινησία είναι σύμμαχοί σας όταν αντιμετωπίζετε εχθρούς με διπλάσιο από εσάς μέγεθος. Μιλήστε με τους χαρακτήρες που συναντάτε και μην αφήσετε πέτρα πάνω σε πέτρα στην προσπάθειά σας να βρείτε τη Merra, την αληθινή σας αγάπη… Δημιούργημα της SeithCG, το Ghost of a Tale (Windows) κυκλοφόρησε το 2018 από μία μικρή ομάδα, με τον Lionel "Seith" Gallat να αναλαμβάνει σχεδόν το 90% της υλοποίησης - σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό, τον κώδικα και το δημιουργικό κομμάτι. Στο πλευρό οι Paul Gardner (συγγραφή), Cyrille Paulhiac (προγραμματισμό), Jeremiah Pena (σύνθεση) και Nicolas Titeux (σχεδιασμό ήχου). Για να το προσθέσετε στη συλλογή σας δεν έχετε παρά να κλικάρετε εδώ (θα πρέπει να έχετε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό στο GOG). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!