Geoff Keighley: Summer Game Fest 2022 στις 9 Ιουνίου!

    Είναι επίσημο: η «φαντασμαγορική ζωντανή παράσταση» του Geoff Keighley θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στις 21.00 (τοπική). Με αφορμή την είδηση ​​της ακύρωσης της E3 2022, οι διοργανωτές…

    SGF22-FinalDate-Main
    Είναι επίσημο: η «φαντασμαγορική ζωντανή παράσταση» του Geoff Keighley θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στις 21.00 (τοπική).
    Με αφορμή την είδηση ​​της ακύρωσης της E3 2022, οι διοργανωτές του Summer Game Fest - με πρωτοστάτη τον γνωστό παρουσιαστή και δημιουργό των The Game Awards - καλούνται να σηκώσουν στους... ώμους τους ακόμα μεγαλύτερο βάρος, έχοντας στο πλευρό τους τις μεγαλύτερες και γνωστότερες στη βιομηχανία των video games εταιρείες: 2K, Activision, ATLUS, Bandai Namco Entertainment, Bloober Team, Capcom, Coffee Stain Studios, Deep Silver, Devolver Digital, Digital Extremes, DotEmu, Electronic Arts, Epic Games, Focus Entertainment, Frost Giant Studios, Humble Games, Level Infinite, Mediatonic, Microsoft (Xbox), miHoYo, Netflix, Raw Fury, Samsung Gaming Hub, SEGA, Skybound Games, Sony Interactive Entertainment (PlayStation), Square Enix, Studio MDHR, Tribeca Festival, Warner Bros. Games και Valve (Steam). Μια ειδική επετειακή έκδοση για τα 10 χρόνια του Day of the Devs από τις Double Fine/iam8bit ακολουθεί την εκδήλωση του Keighley, παρουσιάζοντας μερικά από τα καλύτερα επερχόμενα indie games. Σε συνεργασία με την IMAX, τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας των The Game Awards και του Summer Game Fest σε Facebook, Twitch, Twitter και YouTube θα είναι υπεύθυνα για τη ζωντανή μετάδοση του main streaming, ωστόσο θα επιτρέπονται και co-streams, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσω του αγαπημένου σας streamer. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!