Η E3 2022 ακυρώθηκε πλήρως, επιβεβαιώνουν οι διοργανωτές!

    Εκπρόσωπος της Entertainment Software Association (ESA) επιβεβαίωσε και επίσημα την ακύρωση της φετινής (αμιγώς ψηφιακής) Electronic Entertainment Expo, προαναγγέλλοντας την πραγματοποίηση μιας…

    E32022-Cancelled-Main
    Εκπρόσωπος της Entertainment Software Association (ESA) επιβεβαίωσε και επίσημα την ακύρωση της φετινής (αμιγώς ψηφιακής) Electronic Entertainment Expo, προαναγγέλλοντας την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης με φυσική παρουσία αλλά και ψηφιακή κάλυψη για το 2023.
    «Η E3 θα επιστρέψει το 2023 σε μια ανανεωμένη μορφή για να γιορτάσει τα νέα video games και τις καινοτομίες της βιομηχανίας του gaming. Προηγουμένως είχαμε ανακοινώσει ότι η E3 δεν θα πραγματοποιηθεί με κοινό το 2022 λόγω της πανδημίας COVID-19. Σήμερα ανακοινώνουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε η ψηφιακή μορφή της για το 2022.» επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής σε ερώτημα της ιστοσελιδας Polygon. «Αντ’ αυτού, θα αφιερώσουμε την ενέργεια και τους πόρους μας για να προσφέρουμε μια ανανεωμένη E3 σε φυσική και ψηφιακή μορφή το επόμενο καλοκαίρι. Είτε παρακολουθήσετε από κοντά, είτε από τις αγαπημένες σας συσκευές, η έκθεση του 2023 θα ενώσει και πάλι την κοινότητα, τα μέσα ενημέρωσης και τη βιομηχανία σε μια νέα διαδραστική εμπειρία. Ανυπομονούμε για την παρουσίαση της E3 στους φίλους μας σε όλο τον κόσμο ζωντανά από το Los Angeles το 2023.» Με αφορμή την είδηση ​​της ακύρωσης της E3 2022, οι διοργανωτές του Summer Game Fest (με επικεφαλής τον δημιουργό των The Game Awards, Geoff Keighley) υπενθύμισαν στους θαυμαστές ότι το Summer Game Fest 2022 θα πραγματοποιηθεί κανονικά τον Ιούνιο, με μια «φαντασμαγορική ζωντανή παράσταση» από τον Keighley - προσπαθώντας (εικάζουμε) να καλύψουν το κενό που αφήνει η ESA. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!