Game Awards 2020: Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις.

    Σε μιά τόσο μεγάλη εκδήλωση, οι ανακοινώσεις έπεσαν βροχή. Νέοι τίτλοι, trailers, teasers και άλλα πολλά, αποτέλεσαν μεγάλο μέρος των Game Awards 2020! Παραθέτουμε τις σημαντικότερες ανακοινώσεις…

    game-awards2020
    Σε μιά τόσο μεγάλη εκδήλωση, οι ανακοινώσεις έπεσαν βροχή. Νέοι τίτλοι, trailers, teasers και άλλα πολλά, αποτέλεσαν μεγάλο μέρος των Game Awards 2020! Παραθέτουμε τις σημαντικότερες ανακοινώσεις διότι ο όγκος είναι πραγματικά μεγάλος! Ξεκινάμε με τους χαρακτήρες που θα κάνουν guest εμφάνιση σε παιχνίδια.
    • Ο Master Chief έρχεται στο Fortnite! Μετά από έντονες φήμες και έπειτα από τον Kratos, ο Master Chief της σειράς Halo είναι πλέον Fortnite για τρελά matches.
    https://www.youtube.com/embed/VGR4W5nqDxI
    • Ο Sephiroth ήρθε στo Super Smash Bros Ultimate: Το Final Fantasy 7 είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα JRPG όλων των εποχών και αρκετά χρόνια μετά την εμφάνιση του Cloud στο παιχνίδι, ο αιώνιος ανταγωνιστής του, ο Sephiroth, έρχεται και αυτός στην μάχη.
    https://www.youtube.com/embed/JPxcE1dMqL8
    • Όμως ο πιο επικός guest star που ανακοινώθηκε είναι ο Σουηδός Σεφ από το Muppet Show στο Overcooked: All You Can Eat!
    https://www.youtube.com/embed/B66A90sj5Gg Φυσικά, δεν έλειπαν οι νέοι τίτλοι οι οποίοι έχουν τρομερό ενδιαφέρον!
    • Η Microsoft είχε δύο μεγάλες ανακοινώσεις: το reboot της σειράς Perfect Dark, με ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό τρέιλερ και το Flight Simulator που έρχεται στο Xbox Series S/X μέσα στο 2021.
    https://www.youtube.com/embed/S--lFTxAVs8 Η Sony ανακοίνωσε επίσης δύο παιχνίδια τα οποία αν και δεν είναι μεγάλες κυκλοφορίες, είναι αρκετά ενδιαφέροντα τόσο στην καλλιτεχνική τους επιμέλεια όσο και στα θέματα του πραγματεύονται.
    • Το Season είναι ένα παιχνίδι εξερεύνησης στο οποίο οι παίκτες καλούνται να καταγράψουν την ιστορία του κόσμου πριν έναν μεγάλο επικείμενο κατακλυσμό.
    https://www.youtube.com/embed/ZCMHnKpt4IM
    • Στο Open Roads ακολουθείτε την ιστορία μιας μητέρας και μιας κόρης που ταξιδεύουν σε εγκαταλελειμμένες οικογενειακές περιουσίες.
    https://www.youtube.com/embed/SMV4Etp9Exo Έχουμε φυσικά και ανακοινώσεις από ανεξάρτητα στούντιο και μεγάλους εκδότες.
    • To The Callisto Protocol, το οποίο είναι ένα νέο ενδιαφέρον διαστημικό παιχνίδι τρόμου. Ο δημιουργός του Dead Space, Glen Schofield, ηγείται του νεοσύστατου studio Striking Distance και ο τίτλος αναμένεται το 2022.
    https://www.youtube.com/embed/WnVhgyLbC8A
    • Το Road 96 είναι ένα παιχνίδι απο τους δημιουργούς του εξαιρετικού Valiant Hearts που έχουν σκοπό να δημιουργήσουν procedural περιπέτειες που δεν θα είναι ποτέ ίδιες κάθε φορά που παίζετε.
    https://www.youtube.com/embed/oJijMsezBHg
    • Από τους δημιουργούς του A Way Out και την ΕΑ έρχεται το It Takes Two. Ένα τρισχαριτωμένο platformer το οποίο παίζεται αποκλειστικά συνεργατικά με δύο παίκτες.
    https://www.youtube.com/embed/ohClxMmNLQQ
    • Το Mass Effect “συνεχίζεται”, όπως μας δήλωσε ευθαρσώς η BioWare, αποκαλύπτοντας ότι ένας νέος τίτλος της σειράς είναι στα σκαριά. Αλλά δεν είναι το μόνο μεγάλο franchise για το οποίο μας ετοιμάζουν συνέχεια.
    https://www.youtube.com/embed/Lg-Ctg6k_Ao
    • Το δεύτερο teaser του αγαπημένου studio είναι για το Dragon Age 4, για το οποίο επίσης δεν έχουμε λεπτομέρειες.
    https://www.youtube.com/embed/W7x685DxMcw
    • Απο πλευράς DLC, έχουμε Among Us Airship το οποίο θα σας δώσει περισσότερους τρόπους να μπερδέψετε τους φίλους σας.
    https://www.youtube.com/embed/LajUQgWyrCI
    • Η χαρά δεν σταματά με το Fall Guys Season 3 που υπόσχεται νέες ξεκαρδιστικές δοκιμασίες και χειμερινό εορταστικό σκηνικό.
    https://www.youtube.com/embed/LL1x_04Yefw Αυτές είναι κάποιες από ανακοινώσεις από τα Game Awards 2020. Απ' ότι φαίνεται, καινούριος χρόνος φαίνεται να μας επιφυλάσσει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα όσον αφορά το gaming!