Final Fantasy VII anniversary celebration stream: Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις!

    Ο Cloud και η παρέα του επανέρχονται δυναμικά! Η Square Enix γιόρτασε τα 25α γενέθλια του Final Fantasy 7 με ένα γρήγορο stream το οποίο ήταν γεμάτο με ανακοινώσεις για το αγαπημένο σύμπαν που άφησε…

    ff7-25th-anniv-main
    Ο Cloud και η παρέα του επανέρχονται δυναμικά! Η Square Enix γιόρτασε τα 25α γενέθλια του Final Fantasy 7 με ένα γρήγορο stream το οποίο ήταν γεμάτο με ανακοινώσεις για το αγαπημένο σύμπαν που άφησε το στίγμα του ανεξίτηλο στην βιομηχανία του gaming! https://youtu.be/wohQiEysqIA

    Final Fantasy VII: Rebirth

    https://youtu.be/5wRnP5aYlLA Οι φανατικοί του Final Fantasy VII: Remake πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού όχι μόνο ανακοινώθηκε το επόμενο μέρος της τριλογίας που φέρει το όνομα Final Fantasy VII Rebirth, αλλά δόθηκε και trailer στην δημοσιότητα αλλά και κατά προσέγγιση ημερομηνία. Πρόκειται να κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 τον χειμώνα του 2023.

    Final Fantasy VII: Ever Crisis Closed Beta

    https://youtu.be/G53XnZSzRRU Γνωρίζουμε την ύπαρξη του Final Fantasy 7: Ever Crisis περίπου έναν χρόνο. Πρόκειται για έναν τίτλο για iOS και Android που φιλοδοξεί να φέρει την πλήρη ιστορία του Final Fantasy 7 και των επιπλέον τίτλων που βασίζονται σε αυτό στις mobile συσκευές. Εντός του 2022 θα υπάρξει κλειστή beta για τον τίτλο ώστε να γίνουν οι κατάλληλες δοκιμές για σφάλματα αλλά και να δοκιμαστεί η λειτουργία των in-app αγορών.

    Ο Zack επιστρέφει με το Crisis Core – Final Fantasy VII- Reunion

    https://youtu.be/aRBiRFM2k0I Το prequel του Final Fantasy VII που κυκλοφόρησε και μέχρι πρόσφατα παρέμεινε αποκλειστικό στο PlayStation Portable, επανέρχεται με ένα πλήρες remake! Το Crisis Core ακολουθεί την ιστορία του Zack. Του αδελφικού φίλου του Cloud, του οποίου η ιστορία πυροδότησε πολλά από τα γεγονότα του Final Fantasy VII. Έχοντας δεδομένο πως ο Zack παίζει σημαντικό ρόλο στο Final Fantasy VII: Rebirth, είναι λογικό πως η Square Enix θέλει να δείξει σε νέους παίκτες την μοναδική ιστορία του. To Crisis Core –Final Fantasy VII- Reunion θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες τον χειμώνα του 2022.

    Το Final Fantasy VII Remake Intergrade έρχεται στο Steam

    https://youtu.be/M4t1OFONu10 Καλό το PlayStation 5 και το Epic Games Store στο PC, αλλά τι θα λέγατε αν μπορούσατε να παίξετε το Final Fantasy VII Remake Intergrade στο Steam Deck; Αν διαθέτετε την φορητή κονσόλα του Steam τώρα μπορείτε αφού η βελτιωμένη και expanded έκδοση του αγαπημένου Final Fantasy VII Remake έρχεται στο Steam και είναι πλήρως συμβατό με το Steam Deck!

    Προσθήκες για το Final Fantasy VII: First Soldier

    https://youtu.be/AQ6zVBKFk8w Η Τρίτη σεζόν του competitive multiplayer action game για iOS και Android φέρνει νέες προσθήκες όπως νέα όπλα, το Materia που επιτρέπει ξόρκια νερού και άλλα πολλά. Αυτά μας επεφύλαξε η Square Enix και οι φανατικοί του σύμπαντος του Final Fantasy 7 θα πρέπει να είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!