FIFA 23: Λανσάρισμα με 10,3 εκατ. παίκτες την 1η εβδομάδα!

    Το λανσάρισμα του EA SPORTS™ FIFA 23 έφερε στα ψηφιακά γήπεδα της Electronic Arts περισσότερους από 10 εκατομμύρια παίκτες μέσα στο πρώτο επταήμερο, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη (σε αριθμό παικτών)…

    EGS-EASPORTS-FIFA23-Main
    Το λανσάρισμα του EA SPORTS™ FIFA 23 έφερε στα ψηφιακά γήπεδα της Electronic Arts περισσότερους από 10 εκατομμύρια παίκτες μέσα στο πρώτο επταήμερο, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη (σε αριθμό παικτών) περίοδο έναρξης στην ιστορία του δημοφιλούς franchise.
    «Η ανταπόκριση των θαυμαστών μας ήταν απίστευτη και είμαστε ενθουσιασμένοι που η κοινότητά μας παίζει με τους αγαπημένους της ποδοσφαιριστές και ομάδες στο EA SPORTS™ FIFA 23, σημειώνοντας αριθμούς ρεκόρ. Με τα Παγκόσμια Κύπελλα Ανδρών και Γυναικών και με οι συναρπαστικές ενημερώσεις περιεχομένου (updates) του γυναικείου ποδοσφαίρου που δεν έχουν προστεθεί ακόμα, μόλις αρχίζουμε να προσφέρουμε στους παίκτες την πιο αυθεντική και καθηλωτική εμπειρία που έχουν γνωρίσει μέχρι σήμερα», δήλωσε Nick Wlodyka (SVP, GM της EA SPORTS™ FC). Με περισσότερους από 300 συνεργάτες, 19.000 παίκτες, 700 ομάδες, 100 στάδια και 30 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, το EA SPORTS™ FIFA 23 είναι το μόνο μέρος που οι φανατικοί του είδους μπορούν να παίξουν στα τουρνουά FIFA World Cup™ ανδρών και γυναικών (διατίθεται ως ενημερώσεις μετά την κυκλοφορία χωρίς επιπλέον κόστος), καθώς και στο εμβληματικό UEFA Champions League, στο UEFA Europa League, στο UEFA Europa Conference League, στο CONMEBOL Libertadores, στο CONMEBOL Sudamericana, στην Premier League, στην LaLiga Santander, στην Bundesliga, αλλά και στις Ligue 1 και Serie A - όλα σε ένα παιχνίδι! Το EA SPORTS™ FIFA 23 αναπτύχθηκε από την EA Vancouver και την EA Romania και είναι πλέον διαθέσιμο παγκοσμίως σε PS5™, PS4™, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!