Fallout 4: Next-Gen αναβάθμιση για PS5, Xbox Series X|S και PC

    Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 25η επέτειο του Fallout, η Bethesda Softworks επιβεβαίωσε τον ερχομό ενός δωρεάν «next-gen update» για το Fallout 4, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2023 για Xbox Series…

    F4-NGU-1
    Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 25η επέτειο του Fallout, η Bethesda Softworks επιβεβαίωσε τον ερχομό ενός δωρεάν «next-gen update» για το Fallout 4, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2023 για Xbox Series X|S, PlayStation 5 και Windows PC.
    Σύμφωνα με την ανάρτηση του Αμερικανικού στούντιο, η εν λόγω αναβάθμιση θα προσφέρει στο βραβευμένο aRPG ένα νέο Performance Mode για υψηλότερα frame rates, βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά σε ό,τι αφορά το gameplay σε ανάλυση 4Κ και ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία περιεχομένου για το Creation Club. [caption id="attachment_89949" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Bethesda Softworks[/caption] Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Bethesda Softworks αποφασίζει να βελτιώσει τον μεταποκαλυπτικό τίτλο του 2015: το Fallout 4 δέχθηκε μία αναβάθμιση για το Xbox One X τον Νοέμβριο του 2017 («ανεβάζοντας» την ανάλυση σε 4Κ), ενώ πέρυσι εκμεταλλεύτηκε το FPS Boost των Xbox Series X|S για να προσφέρει gameplay στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο - περιορίζοντας ωστόσο την ανάλυση στα 1080p. Η κίνηση αυτή δεν γίνεται για να... τονώσει τις πωλήσεις του συγκεκριμένου τίτλου, αλλά για να τον επαναφέρει στο προσκήνιο και ίσως για να δελεάσει κάποιους παίκτες να επισκεφτούν για άλλη μία φορά την «wasteland», ωσότου υπάρξει μία νέα κυκλοφορία στο σύμπαν του Fallout. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!