Epic Games Store: Δωρεάν για λίγες ώρες ακόμα το Mortal Shell

    Συνεχίζοντας την εορταστική του καμπάνια, το Epic Games Store προσφέρει μέχρι και το απόγευμα αυτής της Πέμπτης το Souls-like aRPG Mortal Shell (Windows) των Cold Symmetry και Playstack! Στρατηγικό…

    MSEGS-Free-Main
    Συνεχίζοντας την εορταστική του καμπάνια, το Epic Games Store προσφέρει μέχρι και το απόγευμα αυτής της Πέμπτης το Souls-like aRPG Mortal Shell (Windows) των Cold Symmetry και Playstack!
    Στρατηγικό και αδυσώπητο, το Mortal Shell μας προκαλεί να ανακαλύψουμε και να «καταλάβουμε» τα χαμένα λείψανα κάποιων ηττημένων πολεμιστών, δοκιμάζοντας τη λογική και την αντοχή μας σε έναν κόσμο που έχει καταρρεύσει. Η πορεία μας φυλάσσεται από αποκρουστικούς και απόκοσμους αντιπάλους, πλάσματα αφιερωμένα σε ανεξερεύνητους θεούς... Δημιούργημα των Andrew McLennan-Murray, Anton Gonzalez και Vitaly Bulgarov, το Mortal Shell θυμίζει αρκετά το σκοτεινό κόσμο και τα εφιαλτικά πλάσματα της σειράς Dark Souls! Οι αντίπαλοί μας δεν φείδονται ελέους, με την επιβίωση να απαιτεί ανώτερη επίγνωση, ακρίβεια και ένστικτα. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!