Epic Games Store: Δωρεάν για λίγες ώρες ακόμα το LEGO® Builder's Journey

    Έβδομη συνεχόμενη ημέρα με δωρεάν Mystery Game από το Epic Games Store, το οποίο στα πλαίσια της εορταστικής του καμπάνιας προσφέρει το LEGO® Builder's Journey (Light Brick Studio/LEGO Games) μέχρι…

    Lego-Builders-Journey-Main
    Έβδομη συνεχόμενη ημέρα με δωρεάν Mystery Game από το Epic Games Store, το οποίο στα πλαίσια της εορταστικής του καμπάνιας προσφέρει το LEGO® Builder's Journey (Light Brick Studio/LEGO Games) μέχρι και τις 18.00 αυτής της Πέμπτης.
    Δημιουργήστε το δικό σας μονοπάτι. Προχωρήστε τουβλάκι-τουβλάκι στα επίπεδα με γρίφους που, μερικές φορές, μας ζητούν να ακολουθήσουμε τις οδηγίες… και άλλες, να είμαστε δημιουργικοί και να σπάσουμε τους κανόνες. Το Builder’s Journey (Windows) είναι ένας ποιητικός γρίφος που λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο με τουβλάκια LEGO®, που ζωντανεύει χάρη στην πιο ακριβή ως τώρα απόδοση στοιχείων LEGO® στις οθόνες. Μεταφερθείτε σε έναν συναρπαστικό κόσμο γεμάτο με εφέ ανά τουβλάκι και συνοδεία μιας πανέμορφης μουσικής επένδυσης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αφήγησης, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, προκλήσεις και πανηγυρισμοί. Αφιερώστε χρόνο για να πειραματιστείτε και για να παίξετε, καθώς ανακαλύπτετε ποιοι είμαστε και τι τελικά γινόμαστε στο Builder’s Journey. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!