Επαναλανσάρεται ως ανεξάρτητος τίτλος το Ghost of Tsushima: Legends

    Τη διαθεσιμότητα του co-op multiplayer mode Ghost of Tsushima: Legends με τη μορφή ανεξάρτητου τίτλου ανακοίνωσε μέσω του PlayStation Blog ο Darren Bridges της Sucker Punch Productions. Ο Senior…

    Mastery-Challenge
    Τη διαθεσιμότητα του co-op multiplayer mode Ghost of Tsushima: Legends με τη μορφή ανεξάρτητου τίτλου ανακοίνωσε μέσω του PlayStation Blog ο Darren Bridges της Sucker Punch Productions. Ο Senior Game Designer της αμερικανικής εταιρείας αποκάλυψε και τον ερχομό ενός νέου game mode - εν ονόματι Rivals - το οποίο θα προστεθεί στο παιχνίδι στις 3 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενο από τα ανάλογα awards/cosmetics: δύο ομάδες, αποτελούμενες από δύο παίκτες εκάστη, θα αγωνίζονται για να εξουδετερώσουν τα «κύματα» των εχθρών τους. Κάθε ηττημένος εχθρός θα προσφέρει στους παίκτες Magatama, το οποίο στη συνέχεια θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να πλήξουν την αντίπαλη ομάδα. [caption id="attachment_69874" align="alignnone" width="1000"] Photo Credit: © 2021 Sony Interactive Entertainment Europe / Sucker Punch Productions[/caption] Για παράδειγμα, θα μπορούν να «επενδύσουν» το Magatama σε Shades και να μπλοκάρουν τις αγορές των αντιπάλων τους, σε Curses (health drain, exploding bodies κ.ά.), σε Hwacha Fire και πολλά άλλα. Μόλις ξοδέψουν αρκετό Magatama, θα μπορούν να ξεκλειδώσουν τα Final Stand waves και να τα ολοκληρώσουν, κατατροπώνοντας την αντίπαλη ομάδα.

    Ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει και το Gear Mastery, μια νέα επέκταση των συστημάτων προόδου/ανταμοιβών για τους Legends.

    Οι παίκτες που έχουν κερδίσει 110-level εξοπλισμό θα μπορούν τώρα να το συνδέσουν σε μία κλάση και να ενεργοποιήσουν τα Mastery Challenges. Αυτό θα επιτρέψει την αναβάθμιση ενός Ki-level εξοπλισμού σε 120, ξεκλειδώνοντας ένα επιπλέον perk slot. Επίσης, η ενεργοποίηση τους θα ξεκλειδώσει ένα νέο Ability και Techniques για κάθε κλάση.

    [caption id="attachment_69875" align="alignnone" width="1000"] Photo Credit: © 2021 Sony Interactive Entertainment Europe / Sucker Punch Productions[/caption] Η ανακοίνωση αναφέρει και τον ερχομό μίας νέας αναβάθμισης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου (παράλληλα με την κυκλοφορία του Ghost of Tsushima: Director’s Cut) και θα φέρει νέα χαρακτηριστικά, βασισμένα στο feedback των παικτών - όπως τροποποιήσεις στο balancing του Survival Mode για να μειωθεί η διάρκεια των sessions, νέα εβδομαδιαία Survival Nightmare Challenge variants και νέα cosmetics, για όσους παίκτες τα έχουν κερδίσει στο single-player κομμάτι με τον Jin ή στο New Game+ Mode. Η ανεξάρτητη έκδοση του Ghost of Tsushima: Legends θα γίνει διαθέσιμη μέσω του PlayStation Store στις 3 Σεπτεμβρίου του 2021 έναντι €19.99, για PlayStation 4 και PlayStation 5. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!