EA SPORTS™ FIFA 23 | Κορυφαία ποδοσφαιρική εμπειρία!

    Το EA SPORTS™ FIFA 23 φέρνει το πιο δημοφιλές παιχνίδι του κόσμου στο γήπεδο, με τα τουρνουά FIFA World Cup™ ανδρών και γυναικών, την προσθήκη γυναικείων συλλόγων και νέους τρόπους παιχνιδιού στις…

    FF23-J22-Main
    Το EA SPORTS™ FIFA 23 φέρνει το πιο δημοφιλές παιχνίδι του κόσμου στο γήπεδο, με τα τουρνουά FIFA World Cup™ ανδρών και γυναικών, την προσθήκη γυναικείων συλλόγων και νέους τρόπους παιχνιδιού στις αγαπημένες σου λειτουργίες!
    Οι εξελίξεις στην τεχνολογία HyperMotion2 χαρίζουν ακόμα περισσότερη δράση και ρεαλισμό. Με διπλάσια πραγματική αποτύπωση κίνησης, κάθε αγώνας έχει πιο αληθοφανείς εικόνες από ποτέ. Ας ρίξουμε μία ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά του νέου FIFA (περισσότερες πληροφορίες εδώ):
    Τεχνολογία HyperMotion2
    Το HyperMotion2 ξεκλειδώνει νέες λειτουργίες και εξασφαλίζει στο EA SPORTS™ FIFA 23 περισσότερες από 6.000 ρεαλιστικές κινούμενες εικόνες, οι οποίες έχουν ληφθεί από εκατομμύρια καρέ της προηγμένης αποτύπωσης αγώνα 11v11. [caption id="attachment_85282" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Electronic Arts[/caption] Το αποτέλεσμα φέρνει το EA SPORTS™ FIFA 23 ακόμα πιο κοντά στο ανδρικό και στο γυναικείο ποδόσφαιρο, κάνοντας τους παίκτες να κινούνται φυσικά σε όλο το γήπεδο, με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα ντρίμπλας, νέους μηχανισμούς επιτάχυνσης και πολλά άλλα.
    Ανδρικό και γυναικείο FIFA World Cup™
    Ζήσε την κορυφαία εμπειρία του διεθνούς ποδοσφαίρου με το FIFA World Cup Qatar 2022™ και το FIFA Women’s World Cup Australia and New Zealand 2023™. Η ένταση και ο ενθουσιασμός του μεγαλύτερου αθλητικού τουρνουά έρχεται στο EA SPORTS™ FIFA 23 με ενημερώσεις μετά την κυκλοφορία, χωρίς επιπλέον κόστος. [caption id="attachment_85281" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Electronic Arts[/caption]
    Women's Club Football
    Παίξε με γυναικείες ομάδες για πρώτη φορά στην ιστορία του EA SPORTS™ FIFA. Οι γυναικείοι ποδοσφαιρικοί σύλλογο κάνουν το ντεμπούτο τους στο EA SPORTS™ FIFA 23. Με την υποστήριξη του HyperMotion2, το γυναικείο παιχνίδι συνδυάζει την αποκλειστική αποτύπωση αγώνων 11v11 με την πρωτοποριακή τεχνολογία εκμάθησης μηχανών, για να ξεκλειδώσεις νέες, αυθεντικές κινούμενες εικόνες ειδικά για το γυναικείο ποδόσφαιρο στο EA SPORTS™ FIFA 23. [caption id="attachment_85283" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Electronic Arts[/caption] Προπαράγγειλε την Ultimate Edition μέχρι τις 21 Αυγούστου, απόκτησε ένα μη ανταλλάξιμο item παίκτη του FIFA World Cup™ FUT Heroes από τις 11 Νοεμβρίου 2022 (η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2022) και επιπλέον:
    • Πρόσβαση έως και 3 ημέρες νωρίτερα (27 Σεπτεμβρίου του 2022)
    • Ένα μη ανταλλάξιμο FIFA World Cup™ FUT Hero Player Item (διαθέσιμο από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022)
    • 4600 πόντους FIFA
    • Ένα ανταλλάξιμο Item παίκτη για το FIFA Ultimate Team
    • Item δανεικού Kylian Mbappé (για 5 αγώνες FUT)
    • Πακέτο δανεικού παίκτη FUT Ambassador (θα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε Davies, Son ή Vinícius Jr για 3 αγώνες FUT)
    • Homegrown Talent στη λειτουργία Career (νέους παίκτες από τοπικούς συλλόγους με δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης)
    To EA SPORTS™ FIFA 23 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch (Legacy Edition) και PC στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!